Ledige stillinger

Explorius Education AS er en organisasjon som jobber med studentutveksling på videregående nivå. Vi tilrettelegger for utveksling til 13 forskjellige land verden over, og sørger for godkjent vertsfamilie og skoleplass via våre lokale partnere, og støtte og oppfølging av student og foreldre. Vi er godkjent av Senter for Internasjonalisering av Utdanning, Kunnskapsdepartementet og Lånekassen. 

_________________________________________________________________________________________________

Salgskoordinator (vikariat)

Som salgskoordinator hos Explorius spiller du en viktig del i at våre high school studenter skal få ett bra år i utlandet. Du er delaktig fra begynnelse til slutt; fra studentens første interesse i utveksling, gjennom søknadsprosessen og gjennom året. I arbeidshverdagen har du kontakt med studentene og deres foresatte. Jobben er variert og hovedfokus er kundeoppfølging, service og salg.

Explorius Norge tar også inn utenlandske studenter som vil lære mer om Norge og norsk kultur. De studerer på ungdomskole og videregående skole. Til vår Inbound-avdeling søker vi en programkoordinator og en Inbound manager.

Som salgskoordinator i Explorius bør du:

  • Være kreativ og action minded
  • Snakke flytende norsk og engelsk
  • Kunne dokumentere gode salgsresultater
  • Være fleksibel og service minded. Jobbe godt under press
  • Ha en positiv holdning og jobbe godt i team

Send inn til søknad til beate.sletten(a)explorius.no

_________________________________________________________________________________________________

Er du flink med mennesker og trenger en ekstrajobb? Explorius har behov for kontaktpersoner som kan bruke sitt nettverk for å finne vertsfamilier og følge opp våre utenlandske utvekslingselever som oppholder seg i Norge.

Jobben består i å orientere nye elever og vertsfamilier, ha månedlig kontakt og oppfølging av utvekslingselev, familie og skole, samt å sende rapport til inbound manager. Lønn: 5000,- per utvekslingselev per år. I tillegg kommer en bonus for verving av vertsfamilier.

Er du interessert eller ønsker mer informasjon, ta kontakt Explorius.

_________________________________________________________________________________________________