Møt utvekslingselevene

Vi leter etter vertsfamilier til elevene som kommer til Norge!

Vi leter nå etter vertsfamilier til våre utvekslingselever og det er en flott gjeng som gleder seg til å oppleve Norge i tre, fem eller ti måneder! Vi plasserer elever rundt om i hele Norge og søker vertsfamilier på landet, langs kysten og i storbyene. Å være vertsfamilie er gøy, lærerikt og skaper et minne for livet – du kommer ikke til å angre!

Ønsker du mer informasjon om våre elever eller innveksling generelt så kontakt oss gjerne.


               

Benedict kommer fra Tyskland og skal gå VG1

Han er en åpen, reflektert og positiv gutt som er glad i å være sosial og høre på musikk. På fritiden liker han å spille rumpeldunk/Quidditch som er sport inspirert av Harry Potter bøkene! I tillegg til dette er han glad i å programmere på PCen, lese bøker og spille videospill sammen med vennene sine. Han er glad i å tenke logisk og tar utfordringer på strak arm! Når han kommer til Norge ønsker han gjerne å lære mer om den norske kulturen og ikke minst det gode skolesystemet. Benedict ser veldig frem til et innholdsrikt og spennende år i Norge!

Benedict kommer til Norge i august 2017 og skal være her i ti måneder. 


France                Charline kommer fra Frankrike og skal gå 10.klasse
Charline er en fransk jente som har bodd i ulike land og som liker å reise. Hun gleder seg til å lære mer om Norge, samt dele sin franske kultur med vertsfamilien! Hun danser opp til 13 timer i uken og anser dette som hennes lidenskap! Charline syns også det er gøy å spille piano, og spiller fast en gang i uken. Hun har mer enn 20 dyr, inkludert katt, kaniner, fugler og kyllinger, og elsker å ta vare på de hver dag. Hun er så glad i dyr at hun ønsker å bli veterinær når hun blir voksen. Charline er flink til å ta ansvar og elsker å møte nye mennesker! Hun gleder seg masse til et nytt og spennende år i Norge!

Charline kommer til Norge i august 2017 og skal være her i ti måneder.

                 

Paul kommer fra Tyskland skal gå VG1 

Paul er en utadvendt og engasjert gutt som er klar for å oppleve et helt år i Norge! På fritiden er han glad i å være med venner og drive med skateboard. Han lar seg fascinere av utendørsaktiviteter slik som svømming og sykling. Paul trives generelt godt med å utforske og gleder seg til å få seg nye venner i Norge. Han mener livet er et eventyr og det er nettopp derfor han ønsker å reise på utveksling. Familien hans beskriver han som en hyggelig og sosial gutt.


Paul kommer til Norge i august 2017 og skal være her i ti måneder.                 


                      Rio kommer fra Japan og skal gå VG2
Rio er fra den vakre øyen Okinawa og har vokst opp med krystallklart hav i “bakgården.” Han har valgt å reise på utveksling til Norge fordi han ønsker å lære mer om kulturen og se hvor annerledes livet er her i nord. Rio deler mer enn gjerne innsikt i den Japanske kulturen og håper at vertsfamilien også vil få et fint utbytte av oppholdet hans. Han er et aktivt medlem i volleyballklubben på skolen og håper at får muligheten til å fortsette med dette i Norge, men han er også åpen for å prøve andre aktiviteter! I fremtiden ønsker han å bli lege og han var i høst med på et ti dagers prosjekt i Vietnam der han lærte mye om medisinsk behandling i utviklingsland.

Rio kommer til Norge i august 2017 og skal være her i ti måneder.

            Sasha kommer fra Tyskland skal gå VG1 
Sasha liker å stelle med hester og ri. Nå rir hun fast en gang i uken og ser på skihopp. En gang i uken jobber hun også som frivillig hos sin lokale brannstasjon! Hun har lyst til å stå på ski i Norge (muligens litt for vågalt med skihopp) og hun er åpen for å teste ut andre nye aktiviteter. Hun er pliktoppfyllende og trives godt på skolebenken og trives rundt venner og familie. Foreldrene hennes beskriver henne som selvstendig og utadvendt. Sasha gleder seg masse til et nytt og spennende år som utvekslingsstudent i Norge!

Sasha kommer til Norge i august 2017 og skal være her i ti måneder.

               

Edoardo kommer fra Italia og skal gå VG2

Edoardo er en positiv og aktiv gutt som ser frem til et unikt utvekslingsår i Norge! På fritiden er han glad i å henge med venner, lese bøker og se på filmer og tv serier. Han er i tillegg glad i å drive med sport og trener judo to ganger i uken og spiller ofte tennis. Edoardo trives i fysisk aktivitet da han kommer i bedre form og bruker det som en avslappingsmetode. Når han kommer til Norge ønsker han å utforske ulike vintersporter og andre friluftslivsaktiviteter. Edoardo ser frem til en lærerik reise og nye vennskap!


Eduardo kommer til Norge i august 2017 og skal være her i ti måneder.


                       Jonathan kommer fra Tyskland og skal gå VG1

Jonathan er en gutt som trives godt ute i naturen! Helt siden han var liten har faren tatt med seg han og broren på fisketurer og dette har blitt en hobby han er veldig glad i. På fritiden er Jonathan aktiv i en trampolineklubb og spiller volleyball. Han er glad i å prøve nye ting og er absolutt åpen for å teste ut nye sporter og aktiviteter når han kommer til Norge. De siste årene har familien lagt sommerferien til Norge og det er mye av grunnen til at Jonathan nå ønsker å reise hit på utveksling. De siste to årene har han tatt kveldskurs i norsk sammen med faren sin for å få et lite forsprang på språklæringen, men han gleder seg veldig til å lære enda mer når han kommer hit i august.


Jonathan kommer til Norge i august 2017 og skal være her i ti måneder.              

Alex kommer fra USA og skal gå VG2

Alex er en nysgjerrig gutt fra USA som er ivrig etter å lære mer om Norge og ta med seg interessante historier hjem! Når han ikke jobber med skole, liker han blant annet å trene, surfe og lese. Ellers er han glad i å jobbe med datamaskiner, lage mat og å følge med på politikk. Alex ønsker å dra i militæret når han blir eldre, men først vil han utdanne seg som sivilingeniør. Han er spent på å komme til Norge for å lære mer om norsk språk og kultur, og håper å få gå på turer og oppleve den flotte naturen!


Alex har velkomstfamilie på Ellingsøy på Sunnmøre, og vi ser etter hans andre familie i samme område eller et annet sted i Norge fra oktober til desember. Han reiser hjem når høstsemesteret er slutt.


                  

Cayson kommer fra USA skal gå VG2

Cayson bor helt på grensen til Canada sammen med sin mor, far, lillesøster og to store hunder! Han er derfor ikke fremmed for snø og grønne skoger. Foreldrene beskriver han som en rolig, morsom og jordnær gutt. Familien tilbringer veldig mye tid sammen ute i naturen og er glade i hiking og camping. Cayson’s favoritthobby er fisking og han kunne gjerne fisket hele dagen dersom han fikk lov! Ellers er han også glad i å bygge datamaskiner, friidrett og skal nå starte med tennis. Han har lyst til å prøve seg på fotball (soccer) i Norge da han har hørt at det er en stor sport her!

Cayson kommer til Norge i august 2017 og skal være her i ti måneder. 
                           

                

Victor kommer fra Tyskland og skal gå 10. klasse

Victor har bestemt seg for å utforske Norge og er klar for et år på norsk skole. På fritiden hans er han glad i å spille golf og lese bøker. Innimellom spiller han videospill sammen med venner. Etter en hard uke på skolen syntes han det er avslappende å ta en runde golf. I tillegg til dette trives han med å bokse, noe som han gjør regelmessig. Viktor ser frem til å lære seg norsk og er spent på den norske kulturen. Han er den yngste av tre brødre og har nå valgt å flytte hjemmefra i et helt år for å bli mer selvstendig i Norge!


Victor kommer til Norge i august 2017 og skal være her i ti måneder.                   

Alle elevene snakker engelsk og dette vil være hovedspråket den første tiden. Deretter blir det mer og mer erstattet av norsk. Det er med andre ord ikke nødvendig å snakke godt engelsk for å bli vertsfamilie! Mange av dem vet allerede mye om landet vårt. Noen kjenner til norsk musikk eller design, og andre har hørt om skolesystemet. De fleste vet at vi har flott natur, og alle er klar over at de kan få vertsfamilie enten i byen eller på landet.

Elevene har forskjellig bakgrunn, og derfor ønsker vi å komme i kontakt med forskjellige slags familier. I tillegg til faste langtidsfamilier trenger vi korttidsfamilier og stand-by-familier som kan trå til ved ferie eller sykdom hos den faste familien.

Bestill informasjon om å være vertsfamilie!

Close
Takk for din interesse! Om kort tid vil noen hos Explorius kontakte deg. Detaljene som du har fylt i vil lagres på en sikker måte og aldri bli delt med en tredje partner. Vi kommer til å sende deg e-post med informasjon til den e-post adressen du har delt med oss. Vennligst angi om du samtykker til dette nedenfor.