Møt utvekslingselevene

Vi leter etter vertsfamilier til elevene som kommer til Norge!

Vi leter nå etter vertsfamilier til våre utvekslingselever og det er en flott gjeng som gleder seg til å oppleve Norge i tre, fem eller ti måneder! Vi plasserer elever rundt om i hele Norge og søker vertsfamilier på landet, langs kysten og i storbyene. Å være vertsfamilie er gøy, lærerikt og skaper et minne for livet – du kommer ikke til å angre!

Ønsker du mer informasjon om våre elever eller innveksling generelt så kontakt oss gjerne.

                

Jordan kommer fra Canada og skal gå VG2

Jordan blir beskrevet som en smart og selvstendig jente som er åpen for nye erfaringer! Hun er veldig interessert i å lære mer om andre språk og kulturer, og har lenge hatt lyst til å dra på utveksling til Norge siden hun har familie her som hun har besøkt flere ganger. Jordan har allerede begynt å lære seg norsk, og håper å bli flytende før hun drar hjem igjen til Canada. I fritiden liker hun å synge, danse, lese, drive med fotografering og skrive dikt. Hun elsker også å stå på ski, og håper å få stått med vertsfamilien når hun kommer til Norge!

 

Jordan kommer til Norge i august 2017 og skal være her i fem måneder.


               

Benedict kommer fra Tyskland og skal gå VG1

Han er en åpen, reflektert og positiv gutt som er glad i å være sosial og høre på musikk. På fritiden liker han å spille rumpeldunk/Quidditch som er sport inspirert av Harry Potter bøkene! I tillegg til dette er han glad i å programmere på PCen, lese bøker og spille videospill sammen med vennene sine. Han er glad i å tenke logisk og tar utfordringer på strak arm! Når han kommer til Norge ønsker han gjerne å lære mer om den norske kulturen og ikke minst det gode skolesystemet. Benedict ser veldig frem til et innholdsrikt og spennende år i Norge!

Benedict kommer til Norge i august 2017 og skal være her i ti måneder. 


                    Michael kommer fra USA og skal gå VG2
Michael er en positiv og eventyrlysten gutt som er klar for et helt år som utvekslingsstudent i Norge. På fritiden liker han å ta bilder og henge med venner. Han har vært interessert i fotografi i omtrent fem år nå og tar det veldig seriøst. I tillegg til dette er han glad i å redigere bildene han tar og vise dem frem til venner og familie. Når han kommer til Norge vil han gjerne prøve å stå på langrenn og slalom. Dette har han drevet med litt i USA tidligere men ønsker å forbedre seg! Han er pliktoppfyllende og trives på skolebenken. Nå er han klar for å utforske norske skoler og en helt unik kultur!

Michael kommer til Norge i august 2017 og skal være her i ti måneder. 
                           


                 

Janine kommer fra Tyskland og skal gå VG2

Janine spiller i orkester og er veldig glad i musikk. Dersom skolen i Norge har et orkester vil hun gjerne prøve å få bli med der! Hun spiller fløyte og møter ofte vennene sine på fritiden for å spille instrumenter sammen. Av aktiviteter er hun glad i badminton som hun ofte spiller med lillesøsteren og hun tar seg gjerne en joggetur dersom været er fint. Hun er også glad i å lage mat og bake. Det er to aktiviteter som Janine ønsker å prøve når hun er på utveksling: skøyter og langrenn! Janine ser veldig frem til å tilbringe et år i Norge!


Janine kommer til Norge i august 2017 og skal være her i ti måneder.
              


               

Yung-Ning kommer fra Taiwan og skal gå VG1

Yung-Ning gleder seg masse til å reise på utveksling til Norge! Hun liker å lese bøker og se på filmer. I tillegg til dette er hun glad i å tegne, noe som gir henne en befriende følelse. Når hun kommer til Norge vil hun lære seg å stå på ski! På fritiden er hun med venner og tar seg gjerne en sykkeltur i nabolaget. Hun har også kjennskap til norsk musikk, og favorittdj’en hennes er Alan Walker.
Hun er pliktoppfyllende og trives godt på skolen. Hun interesserer seg for vikinger og synes derfor det er superspennende å komme til akkurat Norge!


Yung-Ning kommer til Norge i august 2017 og skal være her i ti måneder. 
 


                    

Mailie kommer fra Tyskland og skal gå VG1

Mailie har allerede god kjennskap til andre kulturer da hun har vokst opp med en tyrkisk far og en rumensk mor. Nå er hun klar til å ta et skritt videre og ta et utvekslingsår i Norge! Mailie er en sprudlende jente med stor interesse for teater, musikk og tegning. Hjemme i Tyskland synger hun i kor, spiller piano og er med i en teatergruppe. Hun er glad i å være ute og går ofte lange turer med familiens hund. Hver fredag spiller hun volleyball med skolelaget og hun gjør også yoga. Det hun gleder seg mest til er å få muligheten til å se den norske naturen og lære et nytt språk!


Mailie kommer til Norge i august 2017 og skal være her i ti måneder.


France                Charline kommer fra Frankrike og skal gå 10.klasse
Charline er en fransk jente som har bodd i ulike land og som liker å reise. Hun gleder seg til å lære mer om Norge, samt dele sin franske kultur med vertsfamilien! Hun danser opp til 13 timer i uken og anser dette som hennes lidenskap! Charline syns også det er gøy å spille piano, og spiller fast en gang i uken. Hun har mer enn 20 dyr, inkludert katt, kaniner, fugler og kyllinger, og elsker å ta vare på de hver dag. Hun er så glad i dyr at hun ønsker å bli veterinær når hun blir voksen. Charline er flink til å ta ansvar og elsker å møte nye mennesker! Hun gleder seg masse til et nytt og spennende år i Norge!

Charline kommer til Norge i august 2017 og skal være her i ti måneder.                 

Paul kommer fra Tyskland skal gå VG1 

Paul er en utadvendt og engasjert gutt som er klar for å oppleve et helt år i Norge! På fritiden er han glad i å være med venner og drive med skateboard. Han lar seg fascinere av utendørsaktiviteter slik som svømming og sykling. Paul trives generelt godt med å utforske og gleder seg til å få seg nye venner i Norge. Han mener livet er et eventyr og det er nettopp derfor han ønsker å reise på utveksling. Familien hans beskriver han som en hyggelig og sosial gutt.


Paul kommer til Norge i august 2017 og skal være her i ti måneder.

               
             

Oliver kommer fra USA skal gå VG1

Oliver bor sammen faren sin i Jacksonville, Florida. Han er svært glad i teknologi og tilbyr mer enn gjerne sin hjelp som “data-ekspert” til både venner og familie. En annen favoritthobby han har er fotografering og han gleder seg til å tilbringe mye tid utendørs slik at han kan ta bilder av den norske naturen. Oliver er engasjert i politikk og vil gjerne lære mer om norsk kultur og historie. Han har allerede begynt å lære seg språket og ser frem til å møte sin nye vertsfamilie!

Oliver kommer til Norge i august 2017 og skal være her i ti måneder.
              


               Emily kommer fra Tyskland og skal gå VG1

Emily er en jordnær jente som elsker å danse! Hun er i tillegg glad i å synge og føler det er en unik mulighet til å uttrykke følelsene sine på. Emily trives godt sammen med venninner og er glad i å trene. Målet hennes er å få bedre utholdenhet. Når hun kommer til Norge ønsker hun å prøve langrenn da hun aldri har gjort noe lignende før. Emily ser frem til et utvekslingsår i Norge hvor hun kan knytte nye vennskap og bli en del av den norske kulturen!


Emily kommer til Norge i august 2017 og skal være her i ti måneder

                      

Rio kommer fra Japan og skal gå VG2

Rio er fra den vakre øyen Okinawa og har vokst opp med krystallklart hav i “bakgården.” Han har valgt å reise på utveksling til Norge fordi han ønsker å lære mer om kulturen og se hvor annerledes livet er her i nord. Rio deler mer enn gjerne innsikt i den Japanske kulturen og håper at vertsfamilien også vil få et fint utbytte av oppholdet hans. Han er et aktivt medlem i volleyballklubben på skolen og håper at får muligheten til å fortsette med dette i Norge, men han er også åpen for å prøve andre aktiviteter! I fremtiden ønsker han å bli lege og han var i høst med på et ti dagers prosjekt i Vietnam der han lærte mye om medisinsk behandling i utviklingsland.

Rio kommer til Norge i august 2017 og skal være her i ti måneder.

              Sasha kommer fra Tyskland skal gå VG1 i Norge
Sasha liker å stelle med hester og ri. Nå rir hun fast en gang i uken og ser på skihopp. En gang i uken jobber hun også som frivillig hos sin lokale brannstasjon! Hun har lyst til å stå på ski i Norge (muligens litt for vågalt med skihopp) og hun er åpen for å teste ut andre nye aktiviteter. Hun er pliktoppfyllende og trives godt på skolebenken og trives rundt venner og familie. Foreldrene hennes beskriver henne som selvstendig og utadvendt. Sasha gleder seg masse til et nytt og spennende år som utvekslingsstudent i Norge!

Sasha kommer til Norge i august 2017 og skal være her i ti måneder.

               

Edoardo kommer fra Italia og skal gå VG2

Edoardo er en positiv og aktiv gutt som ser frem til et unikt utvekslingsår i Norge! På fritiden er han glad i å henge med venner, lese bøker og se på filmer og tv serier. Han er i tillegg glad i å drive med sport og trener judo to ganger i uken og spiller ofte tennis. Edoardo trives i fysisk aktivitet da han kommer i bedre form og bruker det som en avslappingsmetode. Når han kommer til Norge ønsker han å utforske ulike vintersporter og andre friluftslivsaktiviteter. Edoardo ser frem til en lærerik reise og nye vennskap!


Eduardo kommer til Norge i august 2017 og skal være her i ti måneder.

 


                       Jonathan kommer fra Tyskland og skal gå VG1

Jonathan er en gutt som trives godt ute i naturen! Helt siden han var liten har faren tatt med seg han og broren på fisketurer og dette har blitt en hobby han er veldig glad i. På fritiden er Jonathan aktiv i en trampolineklubb og spiller volleyball. Han er glad i å prøve nye ting og er absolutt åpen for å teste ut nye sporter og aktiviteter når han kommer til Norge. De siste årene har familien lagt sommerferien til Norge og det er mye av grunnen til at Jonathan nå ønsker å reise hit på utveksling. De siste to årene har han tatt kveldskurs i norsk sammen med faren sin for å få et lite forsprang på språklæringen, men han gleder seg veldig til å lære enda mer når han kommer hit i august.


Jonathan kommer til Norge i august 2017 og skal være her i ti måneder.

                       

Federico kommer fra Italia og skal gå VG2

Federico er en rolig og jordnær fyr som gleder seg veldig til å tilbringe et semester på utveksling i Norge. Hjemme i Italia bor han sammen med mor, far og tvillingbroren sin. Federico har vært i Norge hele fire ganger som turist, men nå ønsker han å få muligheten til å virkelig bli en del av den norske kulturen og lære språket. Judo har vært en stor del av livet hans siden han begynte å utøve det i 2006 og i dag har han brunt belte! På fritiden liker han godt å sette seg ned med en bok, sykle rundt med venner eller klatre. Han har veldig lyst til å prøve seg på langrenn når han kommer til Norge og vi håper en vertsfamilie kan gi han den fulle opplevelsen med både kvikklunsj og appelsin!

Federico kommer til Norge i august 2017 og skal være her i fem måneder. 

                      

Alina kommer fra Tyskland og skal gå VG2

Alina favorittsporter er fotball og svømming. Å holde seg i aktivitet er viktig for henne og hun har prøvd seg på blant annet innebandy, riding og dansing. Hun svømmer 3-5 ganger i uken og jobber også litt som svømmelærer for barn. Fotballinteressen deler hun med sin far og de er begge ivrige supportere av lokallaget. Interessen for svømming kommer fra mor som også er leder av svømmeklubben Alina er med i. Selv om hun er svært interessert i sport så liker hun også å ta det rolig med en god bok og er veldig glad i musikk. Hun håper hun får teste ut nye vintersporter i løpet av utvekslingen og gleder seg til å lære et nytt språk!  


Alina kommer til Norge i august 2017 og skal være her i ti måneder.              

Alex kommer fra USA og skal gå VG2

Alex er en nysgjerrig gutt fra USA som er ivrig etter å lære mer om Norge og ta med seg interessante historier hjem! Når han ikke jobber med skole, liker han blant annet å trene, surfe og lese. Ellers er han glad i å jobbe med datamaskiner, lage mat og å følge med på politikk. Alex ønsker å dra i militæret når han blir eldre, men først vil han utdanne seg som sivilingeniør. Han er spent på å komme til Norge for å lære mer om norsk språk og kultur, og håper å få gå på turer og oppleve den flotte naturen!


Alex kommer til Norge i august 2017 og skal være her i fem måneder.

                        

Alexander kommer fra Tyskland og skal gå i 10. kl

Alexander gleder seg veldig til å gå 10. Klasse i Norge! Han har lyst til å oppleve naturen, kulturen og bli en del av en norsk familie. Alexander går på judo to ganger i uken og syns at det er veldig gøy! Han er også medlem av brannkorpset i hjembyen og møter opp der en gang i uken. Ellers liker han seg godt i naturen og blir gjerne med på en fisketur eller to. Han er glad i å jobbe med hendene og har blant annet bygd hyller og bord til trehytten sin helt selv. Familien har som tradisjon å reise til Østerrike i vinterferien for å stå på ski så det er ikke noe problem å ta med Alexander i slalombakken! Dersom han får muligheten så vil han gjerne prøve seg på klatring i løpet av utvekslingen sin.


Alexander kommer til Norge i august 2017 og skal være her i ti måneder.

                  

Cayson kommer fra USA skal gå VG2

Cayson bor helt på grensen til Canada sammen med sin mor, far, lillesøster og to store hunder! Han er derfor ikke fremmed for snø og grønne skoger. Foreldrene beskriver han som en rolig, morsom og jordnær gutt. Familien tilbringer veldig mye tid sammen ute i naturen og er glade i hiking og camping. Cayson’s favoritthobby er fisking og han kunne gjerne fisket hele dagen dersom han fikk lov! Ellers er han også glad i å bygge datamaskiner, friidrett og skal nå starte med tennis. Han har lyst til å prøve seg på fotball (soccer) i Norge da han har hørt at det er en stor sport her!

Cayson kommer til Norge i august 2017 og skal være her i ti måneder. 
              

             

Jonas kommer fra Tyskland og skal gå VG1

Jonas er glad i å tilbringe tid i naturen og utforske nye steder. På fritiden driver han med hiking, piano og fiske. Han er også en aktiv gutt som spiller hockey og fotball. Jonas håper han kan fortsette med en av disse idrettene i løpet av utvekslingsåret sitt! I tillegg til dette ønsker han å prøve en vintersport når han kommer til Norge. Jonas ser fram til å bli en del av den norske kulturen og lære seg språket!


Jonas kommer til Norge i august 2017 og skal være her i ti måneder.
 

                Possawat kommer fra Thailand og skal gå VG3
Possawat, eller Pangpond som han kalles hjemme, gleder seg veldig til å reise på utveksling! Han bor på boarding school så han er veldig selvstendig. På fritiden er han glad i camping, musikk og matlaging. Sport er også noe han trives med, spesielt volleyball og badminton. Han er pliktoppfyllende og flink på skolen og skaffer seg lett venner. Foreldrene hans beskriver han som utadvendt og generøs. Han er åpen for å oppleve masse nytt og utforske en ny kultur i Norge!

Possawat kommer til Norge i august 2017 og skal være her i ti måneder.

                

Victor kommer fra Tyskland og skal gå 10. klasse

Victor har bestemt seg for å utforske Norge og er klar for et år på norsk skole. På fritiden hans er han glad i å spille golf og lese bøker. Innimellom spiller han videospill sammen med venner. Etter en hard uke på skolen syntes han det er avslappende å ta en runde golf. I tillegg til dette trives han med å bokse, noe som han gjør regelmessig. Viktor ser frem til å lære seg norsk og er spent på den norske kulturen. Han er den yngste av tre brødre og har nå valgt å flytte hjemmefra i et helt år for å bli mer selvstendig i Norge!


Victor kommer til Norge i august 2017 og skal være her i ti måneder.
              

                  

Sakura kommer fra Japan skal gå VG2

Sakura er en positiv og livsglad jente som trives med venner og familie. På fritiden er hun interessert i musikk og hun spiller kontrabass. Andre aktiviteter hun trives med er å lese tegneserier, sykle og lage mat. Helt siden barneskolen har hun drømt om å reise på utveksling og endelig skal drømmen gå i oppfyllelse! Hun har allerede begynt med norskkurs så nå ser hun frem til å utvikle språkferdighetene sine enda mer. Når hun kommer til Norge ønsker hun gjerne å begynne å lage norsk mat og dra på sykkelturer med venner og vertsfamilien sin. 

Sakura kommer til Norge i august 2017 og skal være her i ti måneder.

              

              

Marie kommer fra Tyskland og skal gå 10.klasse

Marie syns Norge er et vakkert land, og har lenge hatt lyst til å komme på besøk og bli kjent med menneskene her. Moren beskriver henne som en hyggelig og smart jente som liker å holde seg aktiv i nyhetsbildet og diskutere aktuelle temaer rundt middagsbordet. I fritiden liker Marie å lese, være med venner, høre på musikk og spille badminton. Når hun kommer til Norge gleder hun seg til å tilbringe mye tid ute, og gjerne stå på ski og skøyter!


Marie kommer til Norge i august 2017 og skal være her i fem måneder.
 


                Tzu Chin kommer fra Taiwan og skal gå VG2

Tzu Chin kommer fra Taiwan og gleder seg til å dele sin kultur med vertsfamilien og lære om norsk språk og kultur. På fritiden liker han å se på filmer, høre på musikk, fotografere, spille badminton og sykle. Tzu Chin spiller både piano og fiolin, og benytter enhver anledning til å gå på konserter. Når han kommer til Norge gleder han seg veldig til å prøve nye aktiviteter, blant annet skøyter og ishockey!


Tzu Chin kommer til Norge i august 2017 og skal være her i ti måneder.


                 Lisa kommer fra Tyskland og skal gå VG2
Lisa er en utadvent og nysgjerrig jente som er klart for et unikt utvekslingsår! Hun er glad i å lese bøker og se ulike filmer. På fritiden liker hun å spille piano, synge og turne. Lisa er sosial og tilbringer gjerne lange dager med venner og familie. Når hun er på ferie så reiser de ulike steder hvert år da de ønsker å oppleve mest mulig. I Norge ønsker hun å starte på klatring og utforske den flotte naturen. Hun ønsker å fortsette på studier i Skandinavia og gleder seg derfor til å bli flink i norsk og å kunne få en smakebit av kulturen her i landet. 

Lisa kommer til Norge i august 2017 og skal være her i ti måneder.
              
Alle elevene snakker engelsk og dette vil være hovedspråket den første tiden. Deretter blir det mer og mer erstattet av norsk. Det er med andre ord ikke nødvendig å snakke godt engelsk for å bli vertsfamilie! Mange av dem vet allerede mye om landet vårt. Noen kjenner til norsk musikk eller design, og andre har hørt om skolesystemet. De fleste vet at vi har flott natur, og alle er klar over at de kan få vertsfamilie enten i byen eller på landet.

Elevene har forskjellig bakgrunn, og derfor ønsker vi å komme i kontakt med forskjellige slags familier. I tillegg til faste langtidsfamilier trenger vi korttidsfamilier og stand-by-familier som kan trå til ved ferie eller sykdom hos den faste familien.

Bestill informasjon om å være vertsfamilie!Close
Takk for din interesse! Om kort tid vil noen hos Explorius kontakte deg. Detaljene som du har fylt i vil lagres på en sikker måte og aldri bli delt med en tredje partner. Vi kommer til å sende deg e-post med informasjon til den e-post adressen du har delt med oss. Vennligst angi om du samtykker til dette nedenfor.