De siste dagene

De siste dagene på utveksling i England

Hallo,

Nå har vi kommet til de siste dagene av ni måneder i Manchester. Det er så rart å tenke på at jeg har bodd i et annet land i ni måneder, det føles absolutt ikke sånn ut. Tiden har gått så altfor fort. 

Jeg merker jo selvfølgelig at det skal bli fint å se alle venner og familie igjen, men det skal bli trist å forlate familien og vennene her. Sist helg dro vi alle sammen på en festival her i Manchester. Var så utrolig godt å tilbringe den siste helgen med venner, dra på konserter og spise festivalmat. Festivalen var kjempe bra, mange gode artister. Velig fin avslutning.  

Den siste uken her har gått altfor fort og nå står siste eksamen for tur
Etter dette kommer familien min ned for å hente meg. Jeg har som smått begynt å pakke vekk sakne mine. Sett hvor mye klær jeg har kjøpt, hvor mange par nye sko som skal være med hjem. Det blir en del. Føles rart å pakke vekk året som har gått. 

Angrer absolutt ikke på at jeg dro på utveksling
Det har vært en kjempe fin opplevelse. Vil anbefale alle sammen å gjøre det. Dette året kommer jeg aldri til å glemme. Kunne litt ønske jeg kunne kommet tilbake etter sommerferien og fullført ett år til. Det er veldig rart å tenke på nå at neste uke våkner jeg opp hjemme i Norge, at det ikke går å ta toget inn til Manchester. 

Kommer til å savne alt så veldig mye og jeg håper jeg kommer tilbake på besøk snart.

Hilsen Ida Maria

De siste dagene på utveksling i England
De siste dagene på utveksling i England

Close
Takk for din interesse! Om kort tid vil noen hos Explorius kontakte deg. Detaljene som du har fylt i vil lagres på en sikker måte og aldri bli delt med en tredje partner. Vi kommer til å sende deg e-post med informasjon til den e-post adressen du har delt med oss. Vennligst angi om du samtykker til dette nedenfor.