Stemningsrapport fra England

Reis på utveksling til vakre England

Hallo igjen,

Skolen har startet for fult igjen nå. Påskeferien her varte til 11 april så en hadde en lang ferie. Resten av ferien etter Dublinturen ble brukt til konsert, litt lesing på norskfag og lekser som måtte gjøres. Det ble også flere turer inn til Manchester med venner.

Det er ikke lenge igjen nå til eksamenen og det merkes. Lærere påminner deg hele tiden. Hvor mange uker det er igjen og hvor mye en må lese på og hva en må lese på. Her har jeg eksamen i alle fag og som oftest to eller flere eksamener i hvert fag. Dette resulterer i mer enn åtte eksamener. Eksamenen her varer bare i en og en halv time, dette tilsvarer jo tiden vi får i Norge på en prøve, ikke eksamen, så en får ett litt mer avslappet forhold til eksamen her, selv om du må kunne skrive ned alt du har lært på ett år i løpt av den tiden.

Selv om hverdagene er fylt med skole og lekser vet man å kose seg i helgene. Manchester er en stor by som tilbyr mye å gjøre. Er veldig gøy å dra inn til Manchester for å oppleve mye nytt. Har også vært på konsert da The Vamps tok seg turen innom Manchester. De var utrolig flinke og lagde et kjempeshow. En begynner å merke nå at tiden nærmer seg og at en snart skal hjem. Tiden har gått altfor fort. Den siste tiden i Manchester skal i hvert fall nytes.

-Ida 

The Vamps konsert i Manchester

Close
Takk for din interesse! Om kort tid vil noen hos Explorius kontakte deg. Detaljene som du har fylt i vil lagres på en sikker måte og aldri bli delt med en tredje partner. Vi kommer til å sende deg e-post med informasjon til den e-post adressen du har delt med oss. Vennligst angi om du samtykker til dette nedenfor.