Vertsfamilien din i Canada


En viktig del av ditt utvekslingsår i Canada er å bo hos en vertsfamilie
Gjestfrihet er viktig i den canadiske kulturen. Vi passer på at du kommer til en god vertsfamilie som passer på at du kjenner deg trygg og velkommen i deres hjem. Våre lokale samarbeidspartnere er nøye i utvelgelsen av familiene – både når det gjelder bakgrunnssjekk og hjemmebesøk. Du har ditt eget rom og tre måltider daglig inkludert i programprisen.

Vertsfamilien på Select High School Canada mottar en økonomisk kompensasjon som skal ta hånd om de ekstra kostnadene som oppstår ved å ha en ekstra person i hjemmet sitt. Det er viktig å legge merke til at alle vertsfamilier i programmet er veldig interessert i å ha en utvekslingsstudent boende hos seg og at de ikke gjør det for den økonomiske biten. Canadiske familier deler gladelig sitt hjem, måltider, kultur og hverdagsliv med deg, og gleder seg også til å høre mer om den norske kulturen!  

Close
Takk for din interesse! Om kort tid vil noen hos Explorius kontakte deg. Detaljene som du har fylt i vil lagres på en sikker måte og aldri bli delt med en tredje partner. Vi kommer til å sende deg e-post med informasjon til den e-post adressen du har delt med oss. Vennligst angi om du samtykker til dette nedenfor.