Reis på utveksling til to destinasjoner!


Vanskelig å velge? Sett sammen ditt drømmeår slik det passer deg! Opplev både USA & Australia – få nye venner på to kontinenter!

Explorius er stolte av å kunne presentere et nytt og spennende utvekslingsprogram. Reis på utveksling både til USA og Australia! Et utvekslingsår, to kontinenter –  dobbelt så mye moro!

Soft Landing Camp i New York & Sydney!
Du starter ditt år med Soft Landing Camp i New York før du flyr videre til din amerikanske vertsfamilie. Etter å ha opplevd den amerikanske livsstilen og ordentlig High School spirit i fem måneder, flyr du videre til et australsk eventyr. Vi inkluderer Soft Landing Camp i Sydney for å gi deg en god start på din utveksling i Australia.

High School i USA
Å være utvekslingsstudent i USA er spennende og fylt av nye opplevelser. I løpet av dine måneder i USA kommer du til å få oppleve både Halloween og Thanksgiving. Du kommer til å lære mye om den amerikanske livsstilen i din vertsfamilie og oppleve high school spirit som du tidligere kanskje bare har sett på film.

Livet Down Under
”Laid back” er livsstilen i Australia. Australiere elsker å bruke tiden utendørs, her er naturen en livsstil! Du kommer helt sikkert til å få teste nye aktiviteter; det kan bli både surfing, rugby eller seiling i løpet av din tid i Australia. Utvekslingsåret i Australia er fylt av nye opplevelser og aktiviteter, så forbered deg på noen aktive måneder!

Dette utvekslingsprogrammet gir deg muligheten for å oppleve to heftige kulturer og du kommer til å få venner for livet på to forskjellige kontinenter. Du kommer til å få oppleve livet i to forskjellige vertsfamilier, med forskjellige vaner og kulturer.

Bestill et gratis og uforpliktende intervju allerede i dag for å starte din reise mot det ultimate utvekslingseventuret! 

Close
Takk for din interesse! Om kort tid vil noen hos Explorius kontakte deg. Detaljene som du har fylt i vil lagres på en sikker måte og aldri bli delt med en tredje partner. Vi kommer til å sende deg e-post med informasjon til den e-post adressen du har delt med oss. Vennligst angi om du samtykker til dette nedenfor.