Velg Explorius Combo


Vanskelig å velge? Sett sammen ditt drømmeår slik det passer deg! Opplev både USA & Australia – få nye venner på to kontinenter!

Explorius er stolte av å kunne presentere et nytt og spennende utvekslingsprogram. Reis på utveksling både til USA og Australia! Et utvekslingsår, to kontinenter –  dobbelt så gøy!

Soft Landing Camp i New York & Sydney!
Du starter ditt år med Soft Landing Camp i New York før du flyr videre til din amerikanske vertsfamilie. Etter å ha opplevd den amerikanske livsstilen og ordentlig High School spirit i fem måneder, flyr du videre til et australsk eventyr. Vi inkluderer Soft Landing Camp i Sydney for å gi deg en god start på din utveksling i Australia.

High School i USA
Å være utvekslingsstudent i USA er spennende og fylt av nye opplevelser. I løpet av dine måneder i USA kommer du til å få oppleve både Halloween og Thanksgiving. Du kommer til å lære mye om den amerikanske livsstilen i din vertsfamilie og oppleve High School spirit som du tidligere kanskje bare har sett på film.

Livet Down Under
”Laid back” er livsstilen i Australia. Australiere elsker å bruke tiden utendørs og er mye utendørs, her er naturen en livsstil! Du kommer helt sikkert til å få teste nye aktiviteter; det kan bli både surfing, rugby eller seiling i løpet av din tid i Australia. Utvekslingsåret i Australia er fylt av nye opplevelser og aktiviteter, så forbered deg på noen aktive måneder!

Dette utvekslingsprogrammet gir deg muligheten for å oppleve to heftige kulturer og du kommer til å få venner for livet på to forskjellige kontinenter. Du kommer til å få oppleve livet i to forskjellige vertsfamilier, med forskjellige vaner og kulturer. Send inn ditt interesseskjema allerede i dag for å starte din reise mot det ultimate High School-eventyret!

Hvem kan reise med oss?
Du som er født mellom 01.03.99 og 01.08.2002 og ikke har tatt avgangseksamen på videregående skole. Du må studere på heltid før du reiser og må ha karakter 3 eller høyere i alle fag. Det er også viktig at du har gode engelskkunnskaper for å kunne delta på et High School combo-år i USA og Australia med Explorius.

Close
Takk for din interesse! Om kort tid vil noen hos Explorius kontakte deg. Detaljene som du har fylt i vil lagres på en sikker måte og aldri bli delt med en tredje partner. Vi kommer til å sende deg e-post med informasjon til den e-post adressen du har delt med oss. Vennligst angi om du samtykker til dette nedenfor.