Velg Explorius Combo

combo-programmer

Vanskelig å velge? Sett sammen ditt drømmeår slik det passer deg! Velg USA & Australia, eller to europeiske destinasjoner. Opplev det beste av to verdener. Fordel dine ti måneder over to land! 

Det er ikke alltid så lett å velge hvor man skal reise på utveksling, og nå finnes det endelig et program for deg som vil oppleve mer! 

USA & Australia
Ønsker du å oppleve amerikansk high school spirit og Australias heftige natur og avslappende livsstil, da er USA & Australia Combo-programmet noe for deg!

Utvekslingsåret starter i USA med Soft Landing Camp i New York før du møter vertsfamilien din. Etter fem måneder i USA, flyr du til Australia for å starte skolegangen i ditt nye vertsland! Du vil returnere hjem til venner og familie med to nye nettverk - både i USA og Australia. Vi kan garantere deg at det blir en opplevelse du sent vil glemme! 

Europa-kombo
Hvis du ønsker å lære to språk i løpet av utvekslingsåret ditt, så kan du gjøre dette i med vår Europa Combo. Lær den den flotte britiske aksenten i Storbritannia og bytt til spansk etter fem måneder! Du velger selv hvordan du vil at utvekslingsåret ditt skal se ut - kombiner Europa på din måte!  

Venner i to land
Det vil være mange inntrykk å ta inn. I løpet av utvekslingsåret ditt vil oppleve to forskjellige kulturer, i to familier, få venner i to forskjellige land, eller til og med på to forskjellige kontinenter! Vi lover deg at dette er en opplevelse du vil huske for livet!

Explorius Combo-program har en rekke muligheter, og du velger selv hvordan ditt utvekslingsår kommer til å se ut. To destinasjoner, og kanskje dobbelt så gøy!

Ønsker du mer informasjon om våre combo-program? Kontakt oss, så hjelper vi deg! Close
Takk for din interesse! Om kort tid vil noen hos Explorius kontakte deg. Detaljene som du har fylt i vil lagres på en sikker måte og aldri bli delt med en tredje partner. Vi kommer til å sende deg e-post med informasjon til den e-post adressen du har delt med oss. Vennligst angi om du samtykker til dette nedenfor.