Utveksling i Frankrike


Frankrike er et populært reisemål blant turister i hele verden. På utveksling vil du oppleve den franske kulturen på nært hold. Nyt livet, engasjer deg, vær lidenskapelig, og du vil garantert lære å leve på den franske måten!

Landet er kjent for sin kulturelle mangfoldighet og smakfulle mat. Som utvekslingsstudent vil du alltid ha noe å gjøre, og du vil garantert ta del i mange nye tradisjoner. Forbered deg på å lære om fransk matlaging på sitt beste! 

Her har du de beste grunnene til å reise til Frankrike som utvekslingsstudent:

Frankrike Classic

utveksling i Frankrike

Ønsker du å dra på utveksling til Frankrike kan du reise med vårt Classic-program:

Classic-programmet er et tradisjonelt utvekslingsprogram der vertsfamilien velger deg og du får en gratis skoleplass i familiens nærmiljø. Frankrike Classic passer perfekt for deg som ønsker å gå på skole i Frankrike, og er fleksibel med tanke på bo- og skolested. Mot en ekstrakostnad tilbyr vi også områdeønske i dette programmet.

Det er en stor avgjørelse å reise utenlands for et helt skoleår. Før du bestemmer deg for å dra på utveksling setter vi oss ned med deg og dine foresatte for å fortelle om hva det innebærer å reise til Frankrike i et helt år. 

Ønsker du mer informasjon om utveksling i Frankrike? Kontakt oss, så hjelper vi deg! 

Paris, Lyon, Cannes, Bordeaux og Strasbourg er blant landets mest besøkte byer – med imponerende arkitektur og atmosfære. 
Close
Takk for din interesse! Om kort tid vil noen hos Explorius kontakte deg. Detaljene som du har fylt i vil lagres på en sikker måte og aldri bli delt med en tredje partner. Vi kommer til å sende deg e-post med informasjon til den e-post adressen du har delt med oss. Vennligst angi om du samtykker til dette nedenfor.