Utveksling i Tyskland


Tyskland er et mangfoldig land med store kontraster – fra middelalderbyer til pulserende metropoler. Landet er så fullt av høydepunkter at det som turist kun er mulig å oppleve noen små glimt av landet. 

Som utvekslingsstudent vil raskt få deg venner som vil lære om tysk kultur og tradisjoner. Du vil garantert få deg noen overraskelser når du kommer til Tyskland - å bo i landet er nemlig veldig annerledes fra det å være på ferie der. Fotball, design og vakker natur er bare noe av det du vil oppleve i løpet av utvekslingsåret. Du vil komme hjem fra året i Tyskland med mange nye opplevelser og minner for livet. 

Det er ingen krav om tidligere erfaring med tysk for å søke seg til Tyskland. Så snart du bestemmer deg for å reise på utveksling til Tyskland anbefaler vi deg å studere tysk på egen hånd eller på et språkkurs før avreise. Noen grunnleggende kunnskaper i vertslandets språk vil gjøre starten av utvekslingsåret ditt mye lettere.

Her har du de beste grunnene til å reise til Tyskland som utvekslingsstudent:

  • Gyllen mulighet til å forbedre tyskkunnskapene 
  • Soft Landing Camp i Mannheim er inkludert i programavgiften
  • Skolen i Tyskland er kjent for høy akademisk standard
  • Tyskland er et mangfoldig land, med mye å oppleve!  

Tyskland Classic

Utveksling i Tyskland

Til deg som ønsker å reise på utveksling til Tyskland tilbyr vi vårt Classic-program: 

Classic-programmet er et tradisjonelt utvekslingsprogram der vertsfamilien velger deg, og du blir tilbudt en gratis skoleplass i familiens nærmiljø. Dette programmet passer for deg som ønsker å gå på skole i Tyskland, og er fleksibel med tanke på bo- og skolested. 

Vi prioriterer å finne en flott vertfamilie til deg! Av erfaring vet vi at en god vertsfamiliematch er den viktigste detaljen for et vellykket utvekslingsår. I dette programmet er det derfor ikke mulig å komme med preferanser til region, skole, fag eller aktiviteter.  

Det er en stor avgjørelse å reise på utveksling i et helt skoleår. Før du bestemmer deg for å reise, setter vi oss derfor ned med deg og dine foresatte for å fortelle om hva det innebærer å dra på utveksling til Tyskland. 

Ønsker du mer informasjon om vårt utveksling i Tyskland? Kontakt oss, så hjelper vi deg! 

Close
Takk for din interesse! Om kort tid vil noen hos Explorius kontakte deg. Detaljene som du har fylt i vil lagres på en sikker måte og aldri bli delt med en tredje partner. Vi kommer til å sende deg e-post med informasjon til den e-post adressen du har delt med oss. Vennligst angi om du samtykker til dette nedenfor.