Vertsfamilien i Tyskland

tyskland vertsfamiie

Tyske familier liker å omgås hverandre og være aktive. Lunsj spiser man rundt kl. 15 og etterpå er det dags for aktiviteter. Det finnes fortsatt mange tyske familier hvor mammaen har valgt å være hjemmeværende, eller kun arbeide deltid.

Det er vertsfamilien som velger deg ut ifra hva du skriver om deg selv, slik at du på beste mulig måte skal passe inn i familien. Familiene velger å ta imot en utvekslingsstudent fordi de synes det er spennende og vil dele kulturen sin med deg.

Vi vil gi deg en riktig bra vertsfamilie. Vår partner i Tyskland tar kun imot noen få studenter fra hele Europa, USA, Australia og enkelte land i Asia. Vår partnerorganisasjon har lang erfaring med vertsfamilier og din familie har sannsynligvis hatt en utvekslingsstudent hos seg tidligere. Våre vertsfamilier har ulike kulturelle bakgrunner, men har en ting felles; deres interesse for studentene. De har velordnede hjem hvor en norsk student kommer til å trives. 

Vil du reise på utveksling til Tyskland? Avtal et gratis og uforpliktende intervju med oss i dag.

Close
Takk for din interesse! Om kort tid vil noen hos Explorius kontakte deg. Detaljene som du har fylt i vil lagres på en sikker måte og aldri bli delt med en tredje partner. Vi kommer til å sende deg e-post med informasjon til den e-post adressen du har delt med oss. Vennligst angi om du samtykker til dette nedenfor.