Reis til Storbritannia på utveksling

 

Pulserende byer, sjarmerende landsbygder, shopping, musikk og kunst - Storbritannia har mye å by på! Som utvekslingsstudent i England, Skottland eller Wales vil du få opplevelser du sent kommer til å glemme. 

I løpet av året ditt i Storbritannia kommer du til å plukke opp den kjente britiske humoren og etterhvert også den sjarmerende britiske aksenten. Du kommer til å bo hos en britisk familie og vil oppleve både hverdagslivet og høytidene sammen med vertsfamilien din.

Her har du de beste grunnene til å reise til Storbritannia som utvekslingsstudent:
  • Soft Landing Camp i London er inkludert i programprisen 
  • Storbritannia har mye å tilby; musikk, litteratur, teater og sport
  • Britene er hyggelige og du vil lære mye om deres kultur 
  • Med vårt Select-program kan du selv velge skole og område 

Classic eller Select: Valget er ditt

storbritannia utveksling

Som utvekslingsstudent i Storbritannia kan du velge mellom to ulike program:  

Classic High School er godt egnet for deg som ønsker å studere i England eller Skottland. Du bestemmer land, men er fleksibel når det kommer til plasseringsområde.

Select High School er et perfekt valg for deg som er interessert i en spesifikk skole, program, eller ønsker å gå IB-linje. 

Det er en stor avgjørelse å reise utenlands for et helt skoleår. Før du bestemmer deg for å dra på utveksling setter vi oss ned med deg og dine foresatte for å fortelle om hva det innebærer å reise til utlandet for et helt år. 

Ønsker du mer informasjon om utveksling i Storbritannia? Kontakt oss, så hjelper vi deg med deg du lurer på! 

Close
Takk for din interesse! Om kort tid vil noen hos Explorius kontakte deg. Detaljene som du har fylt i vil lagres på en sikker måte og aldri bli delt med en tredje partner. Vi kommer til å sende deg e-post med informasjon til den e-post adressen du har delt med oss. Vennligst angi om du samtykker til dette nedenfor.