Reis på utveksling til Italia!Italia er kjent for sin kunsthistorie, arkitektur, fotball, mote og det italienske kjøkken. Tilbring utvekslingsåret ditt i Italia, og før du vet ordet av det vil det vakre språket flyte av seg selv. 

Italienere er utadvendte og du vil snart få deg venner og forelske deg i det italienske livet! Den italienske ungdommen henger ofte sammen på de flotte, åpne torgene. Da snakkes det om alt fra skole, musikk og sport... også følelser da, så klart. 

Som utvekslingsstudent i Italia vil du få muligheten til å besøke de unike byene Roma og Venezia, men du kommer også til å få oppleve mye som du ikke ville opplevd som turist. Du vil oppleve italiensk kultur på nært hold, og du vil få minner du aldri kommer til å glemme. 

Språkkrav for å reise til Italia som utvekslingsstudent:
Det er ingen krav om tidligere erfaring med italiensk for å søke seg til Italia. Så snart du blir akseptert til programmet anbefaler vi deg å studere italiensk på egenhånd eller på et språkkurs før avreise. Noen grunnleggende kunnskaper i vertslandets språk vil gjøre starten av utvekslingsåret ditt mye lettere.

Derfor bør du velge å reise til Italia på utveksling: 
  • Soft Landing Camp i Milano er inkludert i programavgiften
  • Italienerne er utadvente og imøtekommende 
  • Gyllen mulighet til å lære et av verdens vakreste språk 
  • Nyt ekte italiensk mat under hele oppholdet 

Italia Classic: En kulturell opplevelse 

Utveksling i Italia

Til deg som ønsker å reise på utveksling til Italia tilbyr vi vårt Classic-program: 

Classic-programmet er et tradisjonelt utvekslingsprogram der vertsfamilien velger deg, og du blir tilbudt en gratis skoleplass i familiens nærmiljø. Dette programmet passer for deg som ønsker å gå på skole i Italia, og er fleksibel med tanke på bo- og skolested. 

Vi prioriterer å finne en flott vertsfamilie til deg! Av erfaring vet vi at en god vertsfamiliematch er den viktigste detaljen for et vellykket utvekslingsår. I dette programmet er det derfor ikke mulig å komme med preferanser til region, skole, fag eller aktiviteter.  

Det er en stor avgjørelse å reise på utveksling i et helt skoleår. Før du bestemmer deg for å reise, setter vi oss derfor ned med deg og dine foresatte for å fortelle om hva det innebærer å dra på utveksling til Italia. 

Programpris for skoleåret 2018/19:
Høres et utvekslingsår i Italia spennende ut? Se programprisen for Italia Classic, og hva som inngår i programprisen her. 

Ønsker du mer informasjon om utveksling i Italia? Kontakt oss, så hjelper vi deg! 

Close
Takk for din interesse! Om kort tid vil noen hos Explorius kontakte deg. Detaljene som du har fylt i vil lagres på en sikker måte og aldri bli delt med en tredje partner. Vi kommer til å sende deg e-post med informasjon til den e-post adressen du har delt med oss. Vennligst angi om du samtykker til dette nedenfor.