Reis på utveksling til USA


USA er et svært populært reisemål blant utvekslingsstudenter - og det er ikke uten grunn! Landet byr på et mangfoldig landskap, og som utvekslingsstudent vil du garantert få et unikt år med mange spennende opplevelser.  

Kanskje får du en vertsfamilie i solfylte California, eller går et år på high school blant skibakkene i Colorado. Uansett hvor i landet du drar på utveksling vil du lære mye om den amerikanske kulturen, og få nye venner for livet. 

Her har du de beste grunnene til å reise på utveksling til USA:

  • Soft Landing Camp i New York er inkludert i programprisen 
  • USA har et mangfoldig landskap, og det er mye å oppleve! 
  • Amerikanerne er åpne, og du vil få venner for livet
  • Med vårt Select-program kan du selv velge skole og område 

Classic, Select eller Boarding: Valget er ditt

cheerleading utveksling i usa

Som utvekslingsstudent i USA kan du velge mellom flere ulike program:  

Classic High School er et tradisjonelt utvekslingsprogram, der vertsfamilien velger deg og du får skoleplass i familiens nærmiljø. Dette programmet passer deg som er fleksibel, og ønsker en unik, kulturell opplevelse.

Select High School gir deg flere valgmuligheter, og passer til deg som har spesielle ønsker til område, skole og fag. Dersom du ønsker muligheten til å bestemme hvor året ditt skal utspille seg, er Select-programmet det rette for deg. 

Obs! De mest populære skolene i Select-programmet er allerede fulle. Dersom du vil på utveksling med USA Select skoleåret 2018/19 anbefaler vi at bestiller et intervju i dag.  

Boarding School er en unik mulighet for deg som ønsker å bo på campus! I tillegg til høyt akademisk nivå tilbyr de fleste boarding-skolene unike aktiviteter som ridning, arkeologi og seiling, og selvfølgelig 'vanlige' idretter som fotball og friidrett.

Det er en stor avgjørelse å reise utenlands for et helt skoleår. Før du bestemmer deg for å dra på utveksling setter vi oss ned med deg og dine foresatte for å fortelle om hva det innebærer å reise til USA i et helt år. Avtal er gratis og uforpliktende intervju med oss i dag. 

Ønsker du mer informasjon om våre utvekslingstilbud i USA? Kontakt oss, så hjelper vi deg! 

Close
Takk for din interesse! Om kort tid vil noen hos Explorius kontakte deg. Detaljene som du har fylt i vil lagres på en sikker måte og aldri bli delt med en tredje partner. Vi kommer til å sende deg e-post med informasjon til den e-post adressen du har delt med oss. Vennligst angi om du samtykker til dette nedenfor.