Select High School


Valget er ditt! Velg blant mange forskjellige stater og skoledistrikter i USA! Du kan til og med velge plassering ut ifra hvilke fag du ønsker å studere eller hvilke sporter og aktiviteter som er tilgjengelig.

Med våre Select-programmer får du mulighetene til å velge stat, skoledistrikt, skole og idrettstilbud etter eget ønske. Trenger du for eksempel å ha tysk som valgfag for å få året godkjent i Norge, kan du velge en skole som tilbyr dette. Ønsker du å gå på skole i California, samarbeider vi også med flere gode skoler i denne delstaten.

Valget er ditt 
Velg den skolen eller det området du liker best og velg fag, idrett og andre aktiviteter du synes ser spennende ut. Med Select-programmet får du flest valgmuligheter. 

Select Basic
Select Basic er en blanding av Classic- og Select-programmene. Med Select Basic-programmet får du én preferanse oppfylt. 

Select Day School
Med Select Day School får du muligheten til å velge blant en rekke offentlige skoler i hele USA. Her kan du finne skolen som møter akkurat de ønskene og behovene du har. 

Hvem passer Select High School for? 
Select-programmet passer for deg som ønsker flere valgmuligheter, eller som har særskilte behov som for eksempel allergier. 

Valgmuligheter, men ikke en buffé
Selv om du får mange valgmuligheter med vårt Select-program er det viktig å huske at tilbudet endrer seg etter hvilke valg man tar. Er du for eksempel avhengig av å ha tysk som valgfag, vil også skoletilbudet være begrenset til de skoledistriktene som kan tilby tysk. Tysk i California er eksempelvis ikke mulig. 

Høres Select-programmet interessant ut? Start søknadsprosessen i dag!

Close
Takk for din interesse! Om kort tid vil noen hos Explorius kontakte deg. Detaljene som du har fylt i vil lagres på en sikker måte og aldri bli delt med en tredje partner. Vi kommer til å sende deg e-post med informasjon til den e-post adressen du har delt med oss. Vennligst angi om du samtykker til dette nedenfor.