Select High School i USA


Valget er ditt! Velg blant mange forskjellige stater og skoledistrikter i USA! Du kan til og med velge plassering ut ifra hvilke fag du ønsker å studere eller ut ifra tilgjengelige sporter og aktiviteter.

USA er et av de mest fascinerende landene i verden. Alle kjenner til noe om landet og for mange ungdommer er det en drømmedestinasjon for utenlandsstudier.

Mulighetene for å kunne velge blant mange varierte fag, sportsaktiviteter, og “high school spirit” er noen av grunnene som lokker norske studenter til å reise til USA. Å kunne kombinere akademiske fag med litt annerledes og morsomme fag er en av fordelene med skoler i USA.

Å gå på skolen og bo i en vertsfamilie kommer garantert ikke til å bli som hjemme. “Fast food”, både sunn og usunn, filmer og kjendiser, enorme kjøpesentre, påkostede sportsarrangement og en generell positiv holdning er alle eksempler på noe veldig typisk amerikansk som du vil være en del av i løpet av året ditt!


Når du reiser som Select High School-student har du mulighet til å velge rent geografisk hvor du vil havne, i tillegg til hvilke fag du ønsker å lese. De fleste videregående skolene i programmet er kommunale skoler, men det finnes også muligheter for å få på private skoler eller internatskoler.

Close
Takk for din interesse! Om kort tid vil noen hos Explorius kontakte deg. Detaljene som du har fylt i vil lagres på en sikker måte og aldri bli delt med en tredje partner. Vi kommer til å sende deg e-post med informasjon til den e-post adressen du har delt med oss. Vennligst angi om du samtykker til dette nedenfor.