Om Explorius

gul skolebuss

Explorius er en nordisk organisasjon som startet opp i 2007. Vi fokuserer på kvalitet, personlig service, trygghet og garantert plassering. Da er det lettere å holde hva man lover, finne en bra vertsfamilie og ha et personlig forhold til deg. Hos Explorius får du din egen kontaktperson fra første dag. Vi lytter til dine ønsker og gjør vårt beste for å imøtekomme dem. Hos oss er du en person, ikke et anonymt nummer.

De siste årene har våre programmer og vår popularitet økt i takt med positive tilbakemeldinger fra våre studenter. Vi er glade for de tilbakemeldingene vi får, siden det er de som stadig gir oss muligheten til å utvikle våre programmer slik at de passer perfekt til nordiske studenter. Det å reise utenlands for å oppdage verden som ung, er en spennende opplevelse. Du blir mer selvstendig, moden og lærer deg et nytt språk flytende. Nye venner, vaner, hobbyer og opplevelser preger dagliglivet i ditt nye hjemland. Noen forblir dine venner resten av livet, på samme måte som din vertsfamilie blir en del av ditt liv.

Her på Explorius virkeliggjør vi våre tanker om hvordan vi anser at utveksling skal være. Det skal være trygt slik at det eneste du trenger å bry deg om er å ha det gøy, så gjennomtenkte at du får opplevelser som varer en hel livstid og sikre slik at dine foreldre slipper å ligge våkne om natten. Men du, det er også opp til deg selv å se til at du får en bra opplevelse. Nøkkelen til et vellykket utvekslingsprogram ligger like mye hos deg som student som hos oss som arrangør.  Vi prøver å se om du er moden nok for et år hjemmefra allerede før vi tar deg inn i programmet. 

Velkommen til oss på Explorius
 
Se her for vanlige spørsmål om utveksling.