Utvid dine horisonterØnsker du å gjøre noe nytt?
Har du bestemt deg får å utvide din horisont og gjøre din videregående utdanning litt annerledes? Hos Explorius kan du få råd og tips om hvordan du kan gjøre nettopp det. Alle som jobber hos Explorius har erfaring fra utlandet; enten fra studier eller jobb. Vi hjelper deg med alt fra å finne din drømmedestinasjon til hvordan du søker.

Vi tilbyr Soft Landing Camp på de fleste av våre destinasjoner – slik at du får den best mulige starten på utvekslingsåret. Vi har to forskjellige utvekslingsprogrammer: Classic high school og Select high school, les mer og kontakt oss for et gratis og uforpliktende intervju. Vi hjelper deg gjennom hele prosessen! Explore the World – learn for life! 


Close
Takk for din interesse! Om kort tid vil noen hos Explorius kontakte deg. Detaljene som du har fylt i vil lagres på en sikker måte og aldri bli delt med en tredje partner. Vi kommer til å sende deg e-post med informasjon til den e-post adressen du har delt med oss. Vennligst angi om du samtykker til dette nedenfor.