Vi i Explorius Norge

Velkommen til Explorius!

Å reise på utveksling er en stor avgjørelse og det er viktig å ha en bra organisasjon i ryggen, slik at du kjenner deg trygg og ivaretatt. Vi i Explorius har fokus på kvalitet, personlig service og trygghet. Vi lytter til dine ønsker, og gjør vårt ytterste for å oppfylle dem.

Vi i Explorius har verdens beste jobb – vi får være med på å gi ungdommer en sjanse til å oppfylle drømmen om et år i utlandet! Alle oss som jobber i Explorius har selv bodd utenlands og vi vet godt hvor spennende og givende det er; du kommer til å bli mer selvstendig, moden, i tillegg til at du får muligheten til å utvikle dine språkkunnskaper. Du vil møte mange spennende mennesker, få nye venner fra hele verden, og du vil få en ny familie i ditt vertsland. Som Explorius-student får du din egen kontaktperson som hjelper deg med alle forberedelser før du reiser på utveksling. Kontaktpersonen din følger deg og er der for deg gjennom hele utvekslingsåret.


Oss som jobber med utvekslingsstudenter i Norge: 

Kvinne i blå genser
Elnaz
Team Leader elnaz@explorius.no

 

 

 

Kvinne med oransj sjerf

 

  Haddy
Program Coordinator
haddy@explorius.no

 

 

 

kvinne i hvit genseer


Trine
Program Coordinator trine@explorius.no

 

 

 

Kvinne smiler

 

  Olimata Program Coordinator olimata@explorius.no

 

 

 

Kvinne i grønn genser

 

   Kari Marketing Coordinator kari.hillesland@explorius.no

 

 

 

 

Har du lyst å reise på utveksling med Explorius? Kontakt oss i dag så inviterer vi deg og din familie til et intervju. Her får du vite alt du trenger om utveksling, intervjuet er gratis og uforpliktende. Ta kontakt, så avtaler vi et møte!

Hilsen alle oss i Explorius