Vi i Explorius Norge

Velkommen til Explorius!

Å reise på utveksling er en stor avgjørelse og det er viktig å ha en bra organisasjon i ryggen, slik at du kjenner deg trygg og ivaretatt. Vi i Explorius har fokus på kvalitet, personlig service og trygghet. Vi lytter til dine ønsker, og gjør vårt ytterste for å oppfylle dem.

Vi i Explorius har verdens beste jobb - vi får være med på å gi ungdommer en sjanse til å oppfylle drømmen om et år i utlandet! Alle oss som jobber i Explorius har selv bodd utenlands og vi vet godt hvor spennende og givende det er; du kommer til å bli mer selvstendig, moden, i tillegg til at du får muligheten til å utvikle dine språkkunnskaper. Du vil møte mange spennende mennesker, få nye venner fra hele verden, og du vil få en ny familie i ditt vertsland. Som Explorius-student får du din egen kontaktperson som hjelper deg med alle forberedelser før du reiser på utveksling. Kontaktpersonen din følger deg og er der for deg gjennom hele utvekslingsåret.

Har du lyst å reise på utveksling med Explorius? Kontakt oss i dag så inviterer vi deg og din familie til et intervju. Her får du vite alt du trenger om utveksling, intervjuet er gratis og uforpliktende. Ta kontakt, så avtaler vi et møte!

Hilsen alle oss i Explorius

 Beate  

Beate
Country Manager
     
   
     
Olimata  

Olimata
Student Coordinator 
     
Trine  

Trine
Student Coordinator
     
Elnaz i Explorius  

 

Elnaz
Student Coordinator

     
Haddy  

 

Haddy
Student Coordinator 

     
Lill-Iren i Explorius  

 

Lill-Iren
Inbound Manager