Vi i Explorius Norge

Velkommen til Explorius!

Å reise på utveksling er en stor avgjørelse og det er viktig å ha en bra organisasjon i ryggen, slik at du kjenner deg trygg og ivaretatt. Vi i Explorius har fokus på kvalitet, personlig service og trygghet. Vi lytter til dine ønsker, og gjør vårt ytterste for å oppfylle dem.

Vi i Explorius har verdens beste jobb - vi får være med på å gi ungdommer en sjanse til å oppfylle drømmen om et år i utlandet! Alle oss som jobber i Explorius har selv bodd utenlands og vi vet godt hvor spennende og givende det er; du kommer til å bli mer selvstendig, moden, i tillegg til at du får muligheten til å utvikle dine språkkunnskaper. Du vil møte mange spennende mennesker, få nye venner fra hele verden, og du vil få en ny familie i ditt vertsland. Som Explorius-student får du din egen kontaktperson som hjelper deg med alle forberedelser før du reiser på utveksling. Kontaktpersonen din følger deg og er der for deg gjennom hele utvekslingsåret.

Har du lyst å reise på utveksling med Explorius? Kontakt oss i dag så inviterer vi deg og din familie til et intervju. Her får du vite alt du trenger om utveksling, intervjuet er gratis og uforpliktende. Ta kontakt, så avtaler vi et møte!

Hilsen alle oss i Explorius

 Beate  

Beate
Country Manager
     
Leonie  

Leonie
Senior Advisor
     
Christine  

Christine
Senior Student Coordinator
     
Hanna Sofia   

Hanna Sofia
Sales Coordinator 
     
Olimata  

Olimata
Student Coordinator 
     
Trine  

Trine
Student Coordinator
     
Elnaz i Explorius  

Elnaz
Student Coordinator

     
Haddy   Haddy
Student Coordinator 
     
Tu An i Explorius    Tu An 
Student Coordinator
     
Lill-Iren i Explorius   Lill-Iren
Inbound Coordinator
 
Close
Takk for din interesse! Om kort tid vil noen hos Explorius kontakte deg. Detaljene som du har fylt i vil lagres på en sikker måte og aldri bli delt med en tredje partner. Vi kommer til å sende deg e-post med informasjon til den e-post adressen du har delt med oss. Vennligst angi om du samtykker til dette nedenfor.