En utvekslingsorganisasjon du kan stole på

La oss veilede deg til et best mulig utvekslingsår

Siden starten i 2002 har vi i Explorius tilbudt High School-programmer for ungdom i alderen 14–18 år. Vi er ekte High School-eksperter med din beste interesse i tankene. Vår jobb er å veilede deg til en opplevelse for livet. Organisasjonen vår er bygget på tillit, samhold og engasjement. Selv om vi opplevde ekstraordinære utfordringer i 2020 og 2021, har vi aldri sviktet studentene våre. Faktisk, i motsetning til mange andre utvekslingsorganisasjoner, ble 100% av våre aksepterte studenter plassert på et program i både 2020 og 2021. Og dersom førstevalget deres ikke var tilgjengelig, på grunn av sesongens utfordringer, ble de oppgradert til et alternativt program av høyere verdi, uten ekstra kostnad. 

Svarene fra vår siste undersøkelse (2021) viste at: 

  • 95 % av våre elever og foresatte vil anbefale Explorius til vennene sine
  • 95 % av de foresatte er generelt fornøyd med Explorius
  • 97,5 % av våre elever og foresatte er fornøyde med forberedelsesmøtene våre 
 Ta neste steg 

 

Hvorfor Explorius?

Vi har lært mye siden vi startet, og har alltid jobbet hardt for å veilede studenter og foresatte best mulig. Vi tror at kundene våre er fornøyde med tjenestene våre fordi: 

  • Vi tilhører en stor, etablert moderorganisasjon, Educatius Group AB, med High School-programmer over hele verden. Vi jobber tett med våre søsterselskaper og partnere, som One Team Across the Globe. Dette gir oss unik fleksibilitet og god kontroll over programmene våre. 

  • Vi gir studentene våre best mulig forberedelse. Get Ready-møter og vår populære Soft Landing Camp er inkludert i alle våre programmer. Hvis du skal til en engelsktalende destinasjon, kan du også bli med på vår English Preparation Camp.

  • Alle våre utvekslingsstudenter og foresatte får en personlig kontaktperson hos Explorius. Utvekslingsstudentene får også en lokal kontaktperson i nærheten av studentens hjem i vertslandet, samt døgnåpen telefontjeneste 24/7. Som student eller foresatt kan du alltid føle deg trygg på at vi har erfarne kolleger i både Norge og vertslandet ditt som tar vare på deg gjennom utvekslingsåret.

  • I løpet av våre nesten 20 år i bransjen har vi bygget sterke relasjoner med noen av de mest fremragende skolene og de mest innbydende vertsfamiliene i destinasjonslandene.

  • Vi tilbyr et bredt utvalg av destinasjoner, skoler og programmer, der du kan velge å delta i din favorittsport, studere nær en stranden og/eller legge til andre ønsker du måtte ha for utvekslingsåret.

Møt andre utvekslingsstudenter og bli med i ambassadørprogrammet vårt

Våre lokale kontorer gir deg den beste forberedelsen til ditt utvekslingsår! Vi inviterer deg til å bli med i gruppene våre på sosiale medier, hvor du blir kjent med andre utvekslingsstudenter og skaper nye vennskap allerede før avreise - følg oss på Instagram, Snapchat, TikTok, YouTube og Facebook. Vi kan også gi deg direkte kontakt med tidligere og nåværende utvekslingsstudenter, som nå er en av ambassadørene. Du kan også stille spørsmål og se andres spørsmål når våre nåværende studenter har takeovers på våre sosiale medie-kanaler. 

Synes du sosiale medier er spennende? Da kan du også bli en av ambassadører. Som ambassadør får du ha takeover og bli omtalt på våre Instagram-, Snapchat- og Facebook-kanaler. Du vil også få mange muligheter til å lage innhold for TikTok og Youtube. 

Etter utvekslingsåret vil vi holde kontakten, og det er muligheter for å fortsette å jobbe med oss som en ambassadør for å veilede fremtidige utvekslingsstudenter til nye event

Ta neste steg

Ta neste steg mot et utvekslingsår ved å avtale en gratis og uforpliktende prat med en av våre High School-eksperter! Vi besvarer alle spørsmålene dine og veileder deg til det beste utvekslingsprogrammet for deg og dine behov. Du kan velge å gjøre konsultasjonen via telefon, online via Teams/Zoom eller personlig. Meld deg på nedenfor!