Møt utvekslingselevene

Vi leter etter vertsfamilier til elevene som kommer til Norge!

Vi leter nå etter vertsfamilier til våre utvekslingselever og det er en flott gjeng som gleder seg til å oppleve Norge i tre, fem eller ti måneder! Vi plasserer elever rundt om i hele Norge og søker vertsfamilier på landet, langs kysten og i storbyene. Å være vertsfamilie er gøy, lærerikt og skaper et minne for livet – du kommer ikke til å angre!

Kontakt oss i dag for mer informasjon!

Disse elevene kommer til Norge høsten 2018:    Julian
| høsten 2018 | 15 år
Julian er en 15 år gammel gutt fra Tyskland. Han er en aktiv gutt som liker mye forskjellig innen sport, og friidrett er en stor lidenskap. Han trener 3-4 ganger i uken. Liker å jogge, sykle, stå på ski, fotturer, basketball, håndball, surfe og kiting. Han har piano siden han var fem år. Han liker også å lese, spille video spill med venner, bake og være sammen med familien.

Bli kjent med Julian      
Giada
| skoleåret 2018/19 | 17 år 

Giada kommer fra Italia. Hun er veldig fascinert av Norge, og synes det er spennende med en ny kultur. Hun synger i band og har tidligere sunget i kor. Giada liker å være med venner og lese. På fritiden praktiserer hun krav maga, israelsk selvforsvar. På skolen er favorittfagene fransk, engelsk og filosofi. 

Bli kjent med Giada

Napat  "Taung" 
| skoleåret 2018/19 | 15 år

Napat «Taung» er 16 år og kommer fra Thailand. Hun spiller piano og gitar, og deler interessen fotografering med sin far. Hun spiller også bordtennis og basketball, og har trent Taekwondo, hvor hun har oppnådd rødt belte.  

Bli kjent med Taung Nils 
| høsten 2018 |  15 år

Nils kommer fra Tyskland. Han har teater som fag på skolen, og er valgt ut til å være med i en gruppe som har forestillinger hvert år. Han liker brettspill og videospill, og er mye sammen med venner. Han liker å folk rundt seg, og drar på kano og campingturer med familie og venner. Han liker også å stå slalåm i de italienske alpene.

Bli kjent med Nils         Mantana «Mai»  
| skoleåret 2018/19 | 17 år 

Mantana «Mai» er 17 år og kommer fra Thailand. Hun spiller badminton regelmessig og er ellers glad i matlaging, musikk, dans og lesing. Hun liker å finne på ting med sin søster og venner på fritiden. Hun beskriver seg selv som ansvarlig og moden, og gleder seg til å lære enda et språk. Hun lærer allerede kinesisk og japansk på skolen.

Bli kjent med Mai


Merle Sophie
| skoleåret 2018/19 | 15 år

Merle Sophie er 16 år og kommer fra Tyskland. Hun liker å tegne, male, lese og høre på musikk. Hun har nettopp begynt med yoga og driver med basketball og inline skating på skolen. Hun er en rolig og vennlig person som liker å komme seg ut i naturen i helgene. Hun er også veldig glad i å passe sin nevø på 1 ½ år. 

Bli kjent med Merle Sophie       

Sophie 
| skoleåret 2018/19 | 15 år

Sophie er 16 år og kommer fra nord Tyskland. Hun spiller piano og gitar, driver med ridning, går turer og sykler. Hester er en viktig del av livet hennes, da hun har vokst opp med dem. Moren til Sophie eier to hester. Hun er også glad i språk, og liker å tegne.

Bli kjent med Sophie


flagg
Kai-Chung (Clayton) | skoleåret 2018/19 | 16 år 

Kai-Chung (Clayton) kommer fra Taiwan. Han har mye humor, er veldig positiv, nysgjerrig og eventyrlysten. Han er for tiden på utveksling i USA, hvor han også spiller fotball. Tidligere var han på utveksling i Berlin. Han liker å lese bøker og er opptatt av mennesker og verden. Vi har kun et liv og det mener han skal nytes.

Bli kjent med Clayton      

Carolin 
| skoleåret 2018/19 | 15 år

Carolin er veldig glad i musikk og kunst. Hun spiller litt piano og gitar. Hun går også på speideren. Carolin har vært på ferie i det sørlige Sverige flere ganger, men har ennå ikke vært  i Norge. Hun liker å være sammen med familien, og slapper gjerne av hjemme med musikk og bøker. Familien ser også gjerne på filmer og serier i sammen. 

Bli kjent med Carolin

Augustin
| skoleåret 2018/19 | 15 år 

Augustin kommer fra Tyskland. Han har godt humør og er veldig positiv. Han liker sjøen, naturen og fjellet og er veldig teknisk interessert. Han er som tenåringer flest, liker dataspill, brettspill, være med venner og gå turer med familien. 

Bli kjent med Augustin


Anna-Sofie
| skoleåret 2018/19 | 14 år

Anna-Sofie er 15 år og kommer fra Tyskland.  Hun driver med ridning og spiller gitar. Hun er veldig glad i hester, hvis hun ikke er i stallen, tenker hun på hester. Hun driver også med gymnastikk og liker å synge. Hun bruker en app som heter Watt Pad hvor hun utvikler historier. Hun er en ærlig og omgjengelig person.

Bli kjent med Anna-Sofie      

Nicolas 
| høsten 2018 | 16 år

Nicolas er en nysgjerrig og sportsglad gutt fra Tyskland. Han liker svømming, basketball, dyr og  være med venner. Favorittfaget hans på skolen er språk. Nicolas er en harmonisk gutt, han er glad i barn, liker å være på turer med familien og synes det er stas med mange rundt seg. Han har en drøm om å stå på ski i Norge.

Bli kjent med Nicolas


Fah-Aroon "Sky"
| skoleåret 2018/19 | 16 år 
Fah-Aaon «Sky» er ei familiekjær, vennlig og glad thailandsk jente. Hun liker frivillig arbeid, dyr, volleyball, fotball, basketball, musikk og matlaging. Hun ønsker å bli diplomat når hun blir voksen, og lærer seg engelsk på fritiden. Sky liker også å lære bort og snakke med andre mennesker. Hun ønsker å lære et nytt språk og oppleve en ny kultur i vakre Norge.

Bli kjent med Sky
 


Alle elevene snakker engelsk og dette vil være hovedspråket den første tiden. Deretter blir det mer og mer erstattet av norsk. Det er med andre ord ikke nødvendig å snakke godt engelsk for å bli vertsfamilie! Mange av dem vet allerede mye om landet vårt. Noen kjenner til norsk musikk eller design, og andre har hørt om skolesystemet. De fleste vet at vi har flott natur, og alle er klar over at de kan få vertsfamilie enten i byen eller på landet.

Elevene har forskjellig bakgrunn, og derfor ønsker vi å komme i kontakt med forskjellige slags familier. I tillegg til faste langtidsfamilier trenger vi korttidsfamilier og stand-by-familier som kan trå til ved ferie eller sykdom hos den faste familien.

  Oscar kommer fra Australia og skal gå VG2
Oscar blir beskrevet som en sosial og vennlig gutt som er glad i å tilbringe tid med venner og familie. Han har reist mye og elsker å møte nye folk og oppleve andre kulturer. På fritiden er han glad i å holde seg i aktivitet, og liker å sykle, klatre, gå turer og stå på både ski og snowboard. Oscar er også glad i å lese om naturvitenskap, ta bilder, tegne og se på filmer. Han gleder seg til å komme til Norge for å prøve nye ting og lære seg språket!

Oscar kommer til Norge i november og skal være her i to måneder.
  Oscar kommer fra Australia og skal gå VG2
Oscar blir beskrevet som en sosial og vennlig gutt som er glad i å tilbringe tid med venner og familie. Han har reist mye og elsker å møte nye folk og oppleve andre kulturer. På fritiden er han glad i å holde seg i aktivitet, og liker å sykle, klatre, gå turer og stå på både ski og snowboard. Oscar er også glad i å lese om naturvitenskap, ta bilder, tegne og se på filmer. Han gleder seg til å komme til Norge for å prøve nye ting og lære seg språket!

Oscar kommer til Norge i november og skal være her i to måneder.

Close
Takk for din interesse i Explorius Education AS. Explorius Education AS er en del av Educatius Group AB som består av flere selskaper som samarbeider om studentutveksling. Educatius Group AB gir ungdommer muligheten til å studere i utlandet og oppdage en ny kultur gjennom læring. 

"Vennligst fyll ut begge feltene"