En hilsen fra vertsmor Siv

Leonardo med besøk 2015

For ganske nøyaktig to år siden, sto familien vår på fire, spente på Gardemoen. Vi ventet på utvekslingsstudenten vår fra Italia, Leonardo!

Han var nok minst like spent som oss. Det viste seg å bli en god match! Vi fikk en blid og omgjengelig Italiensk gutt i huset, som var veldig nysgjerrig på oss som familie, og alt som hadde med Norge å gjøre. I starten snakket vi litt engelsk, men gikk raskt over til norsk- og i løpet av tre måneder snakket han godt norsk!

Det gjør han fremdeles, vi har nemlig akkurat kommet tilbake fra et besøk i Italia, hos hans familie. De tok godt imot oss, og viste oss alt det fine Italia har å by på! Vi bodde hjemme hos dem, og vi lagde mat sammen. Fantastisk!

De har også besøkt oss flere ganger i Norge, så vi føler at vi har fått venner for livet! Jentene våre har også blitt inspirert til å dra på utveksling, så det har etterhvert blitt ganske så internasjonalt hjemme hos oss. Snakk om å få verden inn i stua!

Vi er veldig glade og takknemlig for at akkurat Leonardo ble en del av vår familie! Og for alle opplevelser vi har hatt sammen.

Hilsen Siv, vertsmor for Leonardo

Leo ved poolen

søsken og vennskapsarmbånd

søsken ved utkikkspunkt