Hva koster det å være vertsfamilie?


Vertsfamilien står for utvekslingselevenes kost og losji
Utvekslingselevene får med lommepenger fra sine foresatte som de bruker på for eksempel kino, månedskort, shopping, kjøp av klær og andre personlige innkjøp. Alle utvekslingselevene er forsikret.


Hvis en vertsfamilie har barn som har reist eller planlegger å reise utenlands som utvekslingselev med Explorius gir vi en rabatt på prisen for utvekslingsprogrammet. Les mer om rabattordningene her.

Explorius organiserer skoleplass og områderepresentant
Skulle det under noen omstendigheter bli nødvendig for en utvekslingselev å bytte vertsfamilie underveis i oppholdet, vil Explorius ordne dette. Vi ønsker god kommunikasjon mellom alle partene i utvekslingen; senderorganisasjonen, utvekslingseleven, vertsfamilien og den lokale områderepresentanten.

Kontakt oss for mer informasjon. 

Close
Takk for din interesse! Om kort tid vil noen hos Explorius kontakte deg. Detaljene som du har fylt i vil lagres på en sikker måte og aldri bli delt med en tredje partner. Vi kommer til å sende deg e-post med informasjon til den e-post adressen du har delt med oss. Vennligst angi om du samtykker til dette nedenfor.