På utveksling i Argentina!

Norsk utvekslingsstudent i Argentina

Hei! Jeg heter Kristin. Jeg er 17 år og skal ta andre året på videregående i Argentina. Jeg har i den anledning tenkt til å blogge om akkurat det.

‘Stay tuned’ hvis du vil vite hvordan et Argentinsk liv er!

Etter en enormt lang tur til Córdoba er jeg endelig her. Vi landet natt til 29.juli og fikk dermed sovet av oss jetlagen. Vi er totalt 26 studenter som kommer fra Tyskland (utrolig mange tyskere), Kina, USA, Danmark, Sverige og Norge som nå skal starte utvekslingsåret i Argentina.

Vi har vært på Soft Landing Camp i fem dager, hvor vi har lært spansk, lært om den argentinske kulturen og blitt kjent med nye folk. Så langt ser det ut som om at det kommer til å bli et bra år!

Jeg har nå vært hos familien i to dager og de er kjempesøte. Kommunikasjonen er litt gebrokken, så klart, men gjennom tegnspråk og Google translate kommer vi oss gjennom det. Språket er vel det vanskeligste. I timen sitter jeg bare å smiler og nikker, selv om jeg ikke skjønner et ord og det synes klassekameratene er enormt gøy.

Skolen er veldig annerledes. Jeg går på en kristen skole med alt fra barnehagebarn til videregående studenter. Klassen min er veldig søt og jeg fikk nye venner med en gang, så drar du til Argentina ikke vær redd for det! Her er alle super nysgjerrig på hvor du kommer fra, hvilket språk du snakker og hvorfor du er så bleik!

Har ikke sett så mye av byen enda, men jeg ser fram til å se resten, møte flere mennesker og lære språket.

Vi blogges!

Hilsen Kristin

Utveslingstudenter i Argentina
Museum i Cordoba, Argentina