Lange, rolige sommerdager er det beste!

Sommer i Argentina

Dagene i Argentina
Er du en av de som ønsker å dra på utveksling til Argentina? Alle har forskjellige erfaringer, og jeg kan bare snakke for meg selv, men det å dra til Argentina er uten tvil det beste valget jeg har tatt!

Lange, rolige sommerdager er det beste!
Livet her i Argentina er ganske annerledes enn det jeg har i Norge. Siden vi har sommerferie nå står jeg opp enten kl.10:00 eller 14:00 (ha ha ingenting imellom). Er sola oppe og skinner er jeg også det, da står jeg opp tidlig, drikker en kopp kaffe til frokost og hopper rett i solsenga, og der blir jeg nærmest til den har gått ned. Etter det tar jeg meg enten en siesta eller en joggetur- det med et par hunder, for med antall løshunder det er her er det nærmest umulig å unngå. Etter det kan jeg bare kaste meg rett i bassenget. Sommerferie i Argentina er konge!

De stresser ikke med noe og jeg kan gjøre så å si alt jeg vil. Sende kvelder med familie og venner, god mat og drikke og ikke mist det å kunne ligge ved bassengkanten hver dag.  Er det noe vi mangler i Tromsø så er det sommer!

”The time of my life”
I et land hvor sola skinner, det er godtatt å sove midt på dagen og crocs er sosialt aksepter er det jo klart man trives :) Angrer ikke ett sekund på at jeg dro hit. Jeg har virkelig ”the time of my life” her og hvis du har Argentina i tankene, kan jeg love deg at det er et sikkert valg!

Takk for at du tok deg tiden til å lese!

Hilsen Kristin

Sommer i Argentina