Viaje a Puerto Madryn!

Utvekslingsstudenter på tur til Puerto Madryn

Torsdag forrige uke dro jeg til Puerto Madryn med 15 andre utvekslingselever her i Cordoba. Og jeg hadde de kjempegøy!

Gjensynsglede
Jeg tror ikke helt jeg visste hvor glad jeg var blitt i enkelte før jeg så de igjen torsdags morgen på terminalen i Cordoba. Å klemme de som nå her blitt noen av mine nærmeste venner etter neste fire måneder uten å ha sett hverandre, var den beste følelsen på lenge. Og til tross for den lange tiden, hadde ingenting endret seg.

Ankomst
Vi ankom Puerto Madryn på fredag i tolvtiden etter en 24(!) timers lang busstur. Og vi var alle enormt glade for å kunne gå av bussen, selv om vi etter bare en knapp time måtte på den igjen. For turen gikk da til hvalene.

Hvalene
Hvalene var litt sjenerte, de verken hoppet eller var mye over vannoverflaten, men vi fikk sett de og de var jammen meg store! Og der var ikke bare hvaler, men delfiner og sjøløver og!

Pingviner
Pingvinene fikk vi sett godt! Hundrevis av små svarte og hvite skapninger som trasket rundt på ett enormt område. Jeg var redd de skulle være på ett inngjerdet området, men det var de altså ikke, fritt fikk de gå og det er kanskje noe av de koseligste jeg har sett.

City tour og dinosaurer
På turen fikk vi også sett litt av byen og hvordan den var, gått litt rundt omkring og dratt til et dinosaur-museum. Byens langestrender og solnedganger i horisonten var virkelig ett syn for seg selv. Havet og himmelen gikk i ett og det var ikke land å se på andre siden.

Alt i alt var det en vellykket tur takk til de som organiserte den og alle de som dro. Kan ikke beskrive hvor godt det var å se dem igjen og også å få snakket litt norsk. Spanskkunnskapene til alle har forresten også utviklet seg enormt, blir gøy å se hvordan vi er neste gang vi møtes!

Takk for at du tok deg tiden til å lese!

Hilsen Kristin

Pingviner i Puerto Madryn
Hvalstatuer i Puerto Madryn