310 dager i Argentina

Utvekslingsstudenter i Argentina

I dag teller nedtellingsappen min 310, det betyr 310 dager i Argentina. Tiden har gått meg hus forbi, men når jeg ser tilbake på alt ser jeg hvor den har gått. Siden det hadde gått helt i glemmeboka kan jeg jo skrive noen ord om reisen jeg var på i midten av April. Jeg og 25 andre utvekslingselever dro på en reise til rundt store deler av Nord-Argentina  og Chile og det var en helt fantastisk tur.

Turen startet i Cordoba med snuten mot Chile. Der var vi i to dager og fikk blant annet besøkt hovedstaden og flotte strender i Viña del Mar. Videre var vi innom Mendoza, Jujuy, San Juan, Salta, Cafayate og masse mer.

Vi fikk se de kjente Andesfjellene og resten av den flotte naturen landet har å by på. Møtt lokale og andre reisende mennesker. Å få muligheten til å bli kjent med andre utvekslingselver på den måten er noe av det beste! De er i samme situasjon som deg så sekundet du møter de vet du at dere har noe til felles og samtalen flyter med engang.

Jeg elsker å reise og etter dette året er jeg bare sulten på mer! Har nesten litt lyst til å si at jeg er hekta. Neste reise blir jo hjemover, men med alt jeg har her har jeg jo hvertfall en unnskyldning til å reise tilbake hit!

Jeg har 35 dager igjen her. På de dagene skal jeg blant annet i en tradisjonell Quinceanera, 18 årsdagen min nærmer seg med stormskritt og nyte tiden med venner og familie. Litt rart å tenke på at om litt under fem uker sitter jeg hjemme i Tromsø igjen. Tiden har gått fort, men det er jo egentlig bare bra for ”tiden går fort når man har det gøy” sies det.

Jeg klarer ikke la være å smile når jeg tenker på alle menneskene jeg har møtt, alt jeg har sett og alt jeg har lært. Har helt klart fått mye ut av dette året, og er ekstremt lite jeg ville gjort annerledes. Det handler om å ta sjanser! si dumme ting! Vær deg selv og ikke vær red for å drite deg ut. Det har jeg, med hånda på hjerte, gjort utallige ganger, men det er jo det man ser tilbake på og ler av.

Takk for at du tok deg tiden til å lese!

Utsikt over AndesfjelleneNydelig utsikt i Argentina
Utvekslingsstudenter på turNorske utvekslingsstudenter i Argentina
Teppesalg i Argentina

Close
Takk for din interesse i Explorius Norge. Explorius Norge er en del av Educatius Group AB som består av flere selskaper som samarbeider om studentutveksling. Educatius Group AB gir ungdommer muligheten til å studere i utlandet og oppdage en ny kultur gjennom læring. 

"Vennligst fyll ut begge feltene"