Den siste måneden bestått av skole og strand!

Norsk utvekslingsstudent i Australia

Hei! 

Jeg heter Kristine og befinner meg for øyeblikket på Gold Coast, en by på øst kysten av Australia. I løpet av året skal jeg dele opplevelser og tanker med dere. Jeg håper at det jeg skriver kan hjelpe noen av dere som vurderer å dra på utveksling og besvare alle spørsmålene deres.

I dag er det akkurat fire uker siden jeg dro fra de hjemme å satte ut på nye eventyr. 
Fire uker siden dagen der jeg skulle forlate familien og vakre Norge til fordel for det ukjente. Jeg hadde gledet meg  mange måneder i forveien. Likevel skrek hver eneste celle i kroppen min det motsatte. Jeg gruet meg og hadde helt ærlig ikke lyst til å dra i det hele tatt. Jeg tror det var denne dagen det faktisk gikk opp for meg hva jeg hadde begitt meg ut på. I løpet av mange måneder med forberedelser hadde jeg aldri sett for meg hvordan det ville være å forlate familien. Det var så mye hardere enn forventet.

Heldigvis snudde humøret i det jeg landet på Gold Coast.
Det var nokså tidlig på morgenen, så været var ganske kjølig og behagelig. Kjøreturen fra flyplassen til vertsfamilien var utrolig spennende. Jeg har aldri vært i Australia før, så taxituren var faktisk mitt aller første møte med dette fantastiske landet. Jeg hadde et syn i hodet mitt hvordan det ville bli og det var akkurat som forventet. Nesten bedre!

Før møtet med vertsfamilien hadde jeg selvsagt litt nerver.
Jeg hadde ikke snakket å alt for mye med dem, litt med tyske vertssøster og litt med vertsmor. Jeg hadde ikke skypet med dem før avreise så du kan trygt si jeg var ganske spent! Da taxien satte meg av var det en smilende vmor som møtte meg. Etter å ha hilst på resten av familien som består av vertsmor Linda, vertsfar Dale, vertsbror Simon og vertssøster Miley fra Tyskland ble jeg vist rundt i huset. Det var ikke kleint å møte vertsfamilien i det hele tatt, så note to self: virkelig ikke noe å verdt å grue seg for.

Ellers har den siste måneden bestått av skole og strand. Apropos skole, neste gang dere hører fra meg kommer jeg til å skrive litt om Australsk High School så stay tuned!

xx Krissy

Collage AustraliaSkilet som sier velkommen til internasjonale studenter