Ni måneder siden jeg forlot norsk jord

Nydelig utsikt i Canada

I dag (18. Mai) er det ni måneder siden jeg forlot norsk jord, og det kjennes veldig på kroppen at jeg har vært borte fra venner og familie så lenge. Men snøen er endelig borte, og vi har hatt fantastisk vær her i Prince George! Det har vært opp imot hele 30 varmegrader, noe som kan regnes som en god sommerdag hjemme i Norge. Siden mitt fravær her på bloggen har det skjedd mye forskjellig, både i og utenfor Prince George!

Ørkenland
I starten av april dro jeg med badmintonlaget mitt til Kelowna som ligger åtte timer sør for Prince George. Det var nesten som å entre et annet land, for når vi forlot Prince George var det veldig surt og kaldt, mens der nede var det sol og varmt. Byen ligger i the Okanagan som er helt annerledes fra hva man ellers ser i fuktige British Columbia, med varmt klima, sandstrender og ørkener. Badmintonprestasjonene var ikke noe å skryte av, men jeg dro mest for moro skyld uansett.

Bursdagsfeiring og tiden fremover
Jeg og ei venninne arrangerte fellesbursdag hvor vi på forhånd hadde kjøpt inn både grillmat og annet stash. Det ble en veldig hyggelig kveld, med mye latter og smores-spising!

Nå er det også ikke lenge til jeg drar hjem, og jeg må innrømme at hjemredselen sakte men sikkert har forsvunnet og blitt byttet ut med blandede følelser. For det tar virkelig på å være borte fra familie og venner så lenge, og det skal bli godt å se dem igjen snart! Den lille tiden jeg har igjen skal jeg bruke til å være med venner og vertsfamilien jeg har fått her, for det er virkelig ikke lenge igjen og jeg vil ikke kaste bort tiden på ingenting!

Forrige helg var det prom som jeg skal skrive om i neste innlegg, og snart blir det også Graduation og Dry Grad!

Snakkes!

Hilsen Karl

Karl og dragenGruppebilde
HavetBursdagsfeiring
Smors