Det skremmer meg hvor kort tid jeg faktisk har igjen!

Utvekslingsstudenter på skitur i CanadaSkifall i Canada!
Skitur i CanadaHerlig gjeng med utvekslingsstudenter på tur!

Januar har virkelig bydd på mange flotte opplevelser, både på godt og vondt. Jeg har stått mye på ski (for meg å være), og hatt mange morsomme kvelder. Det er også nå jeg har begynt å vende meg til den nye hverdagen min, og det skremmer meg hvor kort tid jeg faktisk har igjen.

Hjemredsel?
Canada har forandret meg på så mange måter, og det er kanskje det som får meg til å ville bli her lenger. Landet representer så mye av det jeg verdsetter mest; åpenhet, jordnære mennesker og en fantastisk natur.

Det er vanskelig å sette ord på det, men i det siste har jeg gruet meg masse til å dra hjem. Mye av forklarelsen ligger vel i det at jeg har det så bra, og jeg har endelig begynt å føle meg ordentlig hjemme her. Vertsfamilien er topp, skolen er topp og generelt det meste. Uten at jeg skal rosemale utvekslingen helt, må jeg presisere at jeg har perioder der jeg føler det motsatte, men disse periodene overgår aldri de gode.

Det mest naturlige ordet å bruke må nok være hjemredsel, som jeg fant opp akkurat nå. Den følelsen av å være på kanten av to verdener, men der den ene føles mye mer riktigere enn den andre. Jeg kvier meg over tanken på å dra fra dette eventyret, og etter å ha vært på avskjedsfest for de som har vært her i 5 måneder, gikk det virkelig opp for meg hvor liten tid jeg har igjen.

Positivitet i følelseshavet
Jeg er motivert til å gjøre det beste ut av de siste månedene jeg har til rådighet her i Prince George, for hva ellers kan jeg gjøre? Og selv om det kanskje virker som om det kommer til å bli en gedigen nedtur å komme tilbake til Norge, så er det feil. Jeg savner venner og familie kjempe mye, og det skal bli veldig godt å se dem igjen. For ikke å snakke om spikkjepøshe (spekepølse), grandis og biola, det skal bli godt å komme tilbake til det også!

Til vanlig har jeg som regel oppsummert hva jeg har gjort den siste måneden, men akkurat nå føltes det mer riktig å skrive litt om hvordan det føles for tiden. Bildene får tale for seg selv denne gangen. 

Hilsen Karl

Utvekslingsstudent på snowboard
Skitur i Canada