Hola a todos!

nydelig utsikt i Spania


Det er sommer!

Solhatten er på, og jeg kan stolt erklære at jeg har fullført, og bestått, et helt skoleår i Spania! Mens jeg i bakhodet funderer på hvordan jeg pakke ned klesskapet i to kofferter, er jeg klar for å feire hva jeg har fullført. Den siste uken har derfor vært fylt med spaserturer og stranddager sammen med mine gode spanske bestevenner. 

Men, så er jo ikke dette en sydentur. Til tross for at mine siste dager blir tatt helt med ro, måtte jeg også gjennom eksamener og prøver lik dere hjemme. De første ukene i juni var lange og slitsomme, da jeg daglig ble møtt med nye terminprøver som måtte bestås. Softis ble erstattet med kaffe, og biblioteket ble min nye bestevenn. 

Nå sitter jeg igjen med mange blandede følelser, og vet ikke helt om jeg skal gråte eller le i mine siste timer her. Jeg har sagt ha det til skole og lærere, og forbereder meg nå til det tyngre adjø, som må tas med vertsfamilie og venninner.

I morgen hopper jeg på flyet, og i kveld tar jeg mitt siste farvel med byen Valencia.  Med  appelsiner i kofferten, og sandkorn i håret, sier jeg ”sees snart”- for mitt andre hjem er noe jeg ikke glemmer med det første.

God sommer!

Hilsen Maria

Vakkert hav Spania
strandliv i Spania