En dag i livet: Shoreham Beach

Venner på utveksling


Hei! Nå er det veldig lenge siden jeg har lagt ut et nytt innlegg her, men alt har gått i ett den siste tiden. Det har vært veldig mange oppturer og nedturer, i tillegg til mye skolearbeid nå som vi nærmer oss eksamenstider. Men nå har jeg kommet inn i en mer rolig periode og ting har stabilisert seg, så da har jeg tid til å blogge igjen.
 

I helgen gikk jeg en lang tur på stranden ved Shoreham Beach, sammen med Martine og Lea. Vi møttes i sentrum og kjøpte is, for så å gå og prate sammen langs stranden i minst to timer. Martine kommer fra Norge og Lea fra Danmark, og begge to bor i versfamilier i Shoreham. Det er veldig godt å tilbringe litt tid med andre utvekslingsstudenter, fordi de er i samme situasjon som meg og vi forstår hverandre veldig godt. Etter at vi hadde gått oss trøtte og sultene, dro vi hjem til Martine sitt hus og slappet av der et par timer, før jeg gikk hjem igjen.

Det ligger utrolig mange fine små hus langs stranden ved Shoreham Beach, som jeg kunne tenke meg å bo i en dag. For etter å ha bodd i Brighton i åtte måneder, har jeg blitt ganske så knyttet til byen og omgivelsene rundt. Shoreham ligger dessuten bare omtrent en halvtime fra bykjernen i Brighton, og det er et veldig fredelig og rolig område å bo i. 

Nå er det en ny skoleuke med mye treningsforberedelse og innleveringer som står i vente, men det går egentlig ganske fint. Håper dere har hatt en fin helg i Norge!

Hilsen Eleonore

Vakkert hus i England
Utsikt over havet
Solnedgang i England
Idyll i England