En måned til hjemreise

Utveksling i England

En måned igjen i denne fantastiske byen, før jeg reiser hjem til norsk sommerferie
Tiden begynner å gå virkelig fort nå mot slutten, og jeg har veldig blandede følelser når det kommer til å snart skulle forlate livet mitt her. Jeg gleder meg sykt mye til å vende tilbake til venner og familie i hjemlandet, selv om dette innebærer å forlate gode venner og vertsfamilien min her i England. Planen nå er bare å nyte den siste tiden her nede, selv om mye tid går til skole og eksamensforberedelser.

Den siste tiden har jeg sett mange teaterforestillinger i forbindelse med Brighton Fringe, som er en festival som varer fra 6. mai til 5. juli. På denne festivalen har jeg sett noen av de beste forestillingene i livet mitt, og hit kommer det folk fra hele England for å framføre. Det er hele 939 show som pågår over denne perioden, som også inkluderer konserter og danseforestillinger. Det er ekstra koselig i byen nå som der er masse folk, internasjonale matboder og kulturliv. Jeg kommer til å savne å bo i en by med et så sterkt kulturliv, der noe skjer stort sett hele tiden.

Brighton har gitt meg så utrolig mye, det at jeg reiste på utvekslingsår hit er nok det beste valget jeg har tatt så langt i livet 
Det har vært det året i livet mitt med helt klart flest utfordringer, men også det året med flest opplevelser og mestringer. Jeg har blitt mye mer sikker på meg selv og hvem jeg er, i tillegg til at jeg er blitt flink til å håndtere nye utfordringer. Jeg har utrolig mange erfaringer med meg tilbake til Norge, som jeg tror jeg kan trenge for fremtiden. I tillegg er jeg blitt helt trygg på å snakke engelsk, og for tiden tenker jeg i en fin blanding av norsk og engelsk, som kan være nokså forvirrende av og til.

Håper dere der hjemme som vurderer å reise på utveksling, kaster dere ut i det! 
Jeg vet det er kjempe skummelt å skulle ta et så stort valg for fremtiden deres, men du angrer bare på de sjansene du ikke tar. Jeg kan love dere at det blir hardt til tider, men også fantastisk og dere kommer ikke til å angre!

Hilsen Eleonore

Eleonore på utveksling i England