Soft Landing Camp London 2015

Utvekslingsstudenter i London

De siste dagene har jeg vært på Soft Landing Camp i London
Campen er arrangert av samarbeidsorganisasjonen til Explorius, Educatius og her er jeg sammen med både norske, danske, svenske, finske, italienske og tyske utvekslingsstudenter. Dagene på campen har bestått av mange forskjellige forberedelseskurs, city sightseeing, shopping, god mat og mange herlige mennesker.

Det er veldig hyggelig å ha blitt kjent med andre utvekslingsstudenter som er i akkurat samme situasjon som meg, som både deler den samme spenningen, men som også deler de samme bekymringene.

Jeg har i alle fall hatt en veldig positiv opplevelse av Soft Landing Camp og jeg føler meg mer forberedt til å møte vertsfamilien min, enn jeg var før jeg kom hit. Jeg har også fått veldig mange nye venner, som jeg skal prøve å henge med i løpet av utvekslingsåret. Det skal vertfall la seg gjøres med de av dem som også skal til Brighton!

I morgen reiser vi alle til vær vår vertsfamilie og jeg er utrolig spent på å endelig få møte familien min. Jeg er egentlig også veldig stressa på morgendagen, fordi jeg er så redd for å gi et dårlig førsteinntrykk eller noe. Men nå må jeg virkelig legge meg! For det kommer til å bli en lang dag i morgen med mange nye inntrykk, og da gjelder det å være noenlunde opplagt.

Hilsen Eleonore

London EyePeace out i LondonUtvekslingsstudent på shopping in London