Frisk luft, fint vær, herlige mennesker og fantastisk natur!

Hopp! Utsikt fra Seven Sisters

For tiden er det høstferie her i England, som er utrolig deilig. Jeg har vært veldig opptatt hele høstferien, og har blant annet vært på NCS-leir i Wales, som var helt fantastisk. Der ble jeg kjent med mange britiske 16- og 17 åringer som også bor i Brighton, noe som gjør det lett å holde kontakten i etterkant. Men jeg skal skrive et egent innlegg om NCS senere. I dette innlegget skal jeg fortelle dere om turen vår til Seven Sisters, i begynnelsen av høstferien.

Forrige lørdag dro alle utvekslingsstudentene til Seven Sisters, som ligger knapt en halvtime unna Brighton. Seven Sisters er en serie med kritt klipper ved den engelske kanal og er et kjent landemerke her i England. Det var områderepresentanten vår som tok initiativet til å invitere alle, som jeg synes var bra, fordi det gav oss alle en fin start på ferien.

Det var virkelig deilig å komme seg ut i naturen, ettersom at jeg har tilbragt de to siste månedene i en storby. Fordi det å bo i en storby er for meg en veldig stor kontrast til Norge, ettersom at jeg kommer fra en liten bygd på Vestlandet. Jeg fikk en etterlengtet ro i sjela, ved å tilbringe dagen langt vekk fra bilstøy, eksos og store folkemengder. Det var en super dag og en fin start på ferien, med mye frisk luft, fint vær, herlige mennesker og fantastisk natur!

Hilsen Eleonore

Utvekslingsstudenter på tur til Seven Sistersutvekslingsstudenter klare for turUtsikt over Seven Sistersutsikt over Seven Sisters