Valentinshelg og vinterferie

Fredag!

Hei!

Jeg har fortiden vinterferie her i England, noe som er utrolig deilig og jeg elsker å bare kunne henge med venner hele tiden, uten å bekymre meg for skolen. Jeg tenkte å skrive litt om hva jeg gjorde i den første helgen av vinterferien, da det også var valentinsdag som jeg tilbringe med min gode venninne, Ingunn.

Fredagen møtte jeg Victoria, Ingunn og Sofia i byen, for å dra på en Italiensk is-restaurant som heter Jojo's. Der bestilte jeg iskrem, mens Ingunn og Sofia bestilte vafler og Victoria bestilte pannekaker med banan og nutella. Vi smakte alle på hverandres mat og det var kjempegodt, det var bare veldig stor porsjon så jeg tror vi blir til å dele porsjonene neste gang. Det var uansett en veldig hyggelig måte å starte ferien på, med gode venner og god mat!

Lørdag var jeg egentlig utrolig usosial, jeg satt inne på dataen hele dagen og fikset diverse som måtte fikses. Jeg bestilte togbilletter til London, snakket en del på telefonen med mamma og prøvde å legge opp en plan for økonomien min. Om du reiser på utveksling vil du sikkert som jeg og alle andre utvekslingsstudentene jeg kjenner, få litt panikk over økonomien din på et tidspunkt. Det er så utrolig lett å bruke penger, og det kan være veldig vanskelig å skulle fordele penger ut over mange måneder. Derfor må man finne en måte å kontrollere det på, sett opp en plan for økonomien din, eller eventuelt fiks det med banken din slik at du får et fast beløp i måneden og ikke har alt på kontoen på en gang. Det er uansett en god øvelse, fordi du blir helt nøtt til å få kontroll over økonomien!

Søndagen sto jeg opp tidlig for å se på Arsenal-Leicester City- kamp, sammen med Ingunn. Vi bestilte også Fish and Chip's til å spise, så jeg må si vi følte oss veldig britiske der vi satt blant engelske fotballsupportere å spiste en veldig typisk britisk rett. Til vår glede vant Arsenal denne kampen, så det var en fin start på valentinsdagen for oss Arsenal supportere. Jeg ble deretter med Ingunn på frisøren fordi hun skulle stripe håret lyser, og resultatet ble veldig bra. Etter frisøren dro vi hjem til Ingunn og kjøpte masse godteri å så på film, også overnattet jeg hos henne til mandagen.

Håper dere har hatt en fin valentineshelg!

Hilsen Eleonore

Lørdag!Søndag!
Utvekslingsstudent i England.