Soft Landing Camp og møte med vertsfamilien

Golden Jubilee Bridge

Hei!

Nå har jeg vært i England i litt over to uker.
Det føles som om jeg har vært her lenger. Vi startet reisen i London. En Soft Landing Camp som samlet alle utvekslingsstudentene som skulle til England. Dette var tre dager fult med et innblikk i den britiske kulturen, rundturer i London og nye venner.

Vi tok bussen fra London til Manchester, med ett stopp innom Liverpool.
Dette var en meget lang busstur. Heldigvis kunne vi se det britiske landskapet, spise god mat fra M&S og snakke i flere timer. Vi stoppet innom Liverpool for å sette av de studentene som skulle bo der dette året. Etter dette stoppet begynte nervene å komme for fult og det ble mye snakk om hvordan første møte med vertsfamilien kom til å bli.

Vertsmor og vertsfar møtte meg og en annen finsk jente som skulle bo hos oss de tre første dagene, og tok oss godt imot. Vi kjørte hjem og fikk servert middag, som de her kaller ”tea”. Deretter pakket jeg ut alle sakene, hang opp alle klærne og satt vekk kofferten.

Dagen etter gikk til en sen frokost, og restaurantbesøk. På mandagen var det Bank Holliday som betydde at alle hadde fri, denne dagen brukte vi på en tur i parken og sentrum for å fikse SIM kort og slike ting.

På tirsdagen skulle jeg egentlig på ”enrollment” på skolen, men familien hadde planlagt en tur til Southport. Southport er en liten by ved kysten med en fornøyelsespark. Her ble det karuseller, båttur og ”Fish & Chips”.

Været var i tillegg på vår side så regn har vi ikke hatt mye av og det er egentlig alle veldig overrasket over, men ingen klager.

Hilsen Ida

London EyeUtsikt over engelsk gate fra bussenFantastisk utsikt over havet