Det er ett nytt år!

Nyttårsraketter i England

Hei,

Januar har startet, skolen har startet og hverdagen. College var stengt på mandagen på grunn av at de ikke fikk varme i bygget. Dagen etter ble kun halv dag siden læreren var syk. En ganske myk start på skoleåret.

Vi hadde alle tentamener den andre uka vi kom tilbake. Tentamenene her er helt like som eksamenen. Du sitter i en gymsal sammen med alle andre som også har faget og mange andre som har andre fag også. Vi må møte opp femten minutter før og finne plassen vår. Du får nemlig utdelt seteplass. Tentamen/eksamen varer normalt i en og en halv time. Ganske uvant fra Norge som har hele dagen. Siden vi har så kort tid på tentamen kan vi da ha flere på samme dag.  Det er også ganske strengt her under tentamen. Hvis du for eksempel vil ha pennalhuset med bort på pulten under tentamen må du ha gjennomsiktig pennalhus. Kravene her er også ganske høy og får å bestå i faget må du få mer en femti prosent riktig.

Annet enn tentamensøving og litt få skoledager har vi nå fått den første snøen. Jeg vil si det har vært kaldt her de siste dagene, men vi har bare vært nede i max. minus fem grader. Snøen la seg så vidt, men er nok vekk etter en dag eller to. Med mindre det kommer litt mer.

Påsken her har allerede kommet, litt i det tidligste laget spør du meg. Matbutikkene selger nå påskeegg i alle varianter. Jeg kan ikke tro at jeg allerede har vært her i et halvt år. Det har gått altfor fort, men har fortsatt ett halvt år igjen.

Hilsen Ida 

Fotballkamp i England
Utsikt i England