Påske og Dublintur

Utvekslingsstudenter på sightseeing i Dublin.

Hei,

Tiden går veldig fort her borte. Var ikke mange uker siden vinterferien og nå er det ferie igjen. Påskeferien i England startet litt senere enn i Norge, men varer også litt lenger. Skjærtorsdag var ikke en helligdag her, men siste skoledag.

Rettslæreklassen dro inn til Manchester den dagen der vi besøkte Crown Court og så på ulike rettsaker. Veldig interessant og lærerikt.  Etter dette startet ferien, og en har litt over to uker fri. Første helgen var påskehelgen. Det ble familiemiddager og påskeegg ble delt ut. Påskeeggene her er annerledes enn det en er vant med. Her kjøper man et stort sjokolade egg. En får da disse med mange ulike smaker og sjokolade typer. England er ganske stolte av kremeggene sine og bruker de mye i løpt av påsken, men må ærlig si de ikke slår Freia sine så gleden var stor når postmannen kom på døra med pakke fra Norge fylt med lilla eggekartonger.

I løpt av ferien dro jeg til Dublin også med en annen norsk jente fra Explorius. Ryanair hadde billige billetter så vi tok oss en dagstur over til Irland sammen med hennes vertsmor. Vi var ganske heldige med været mens vi var der. Vi var noen ordentlige turister der og besøkte det ene museet etter det andre og fant de fleste turistattraksjonene enn måtte få med seg i Dublin. Etter en guidet tur rundt et fengsel dro vi inn igjen til sentrum for litt mat og shopping. Dublin var en utrolig koselig by og jeg vil gjerne komme tilbake senere.

Hilsen Ida 

Vakre Dublin, utvekslingsstudenter på sightseeing.
Utvtekslingsstudenter i Dublin