17. mai & eksamenstid i England

Fotballkamp i Manchester

Hei!

Vi er langt ute i mai nå og det nærmer seg skoleslutt. Nå er det eksamenstid her og det merkes. Jeg har hatt to uker full med eksamener nå. Det blir mye å lese på og mye å få hode rundt. Etter de to ukene er det half term med litt fri og pause før de to siste eksamenene.

Første eksamen var på selveste 17. mai. Veldig demotiverende å sitte i en gymsal istedenfor å se barnetog. Vertsfamilien er jo utrolig snille og stelte i stand en real 17. mai feiring etter skolen. Spisestuen ble dekorert i rødt, hvitt og blått. Det ble også is til dessert og jeg fikk alle til å rope hipp hipp hurra minst en gang.

Annet en eksamensstyr merkes det at det ikke er lenge igjen. En føler på en måte at tiden renner ut nå.  Selvfølgelig blir det utrolig godt å komme hjem for å se alle igjen, men jeg ville ikke hatt noe imot et lengere opphold. Turer tilbake har jeg allerede planlagt. De siste ukene igjen her i Manchester skal brukes til å være med venner, dra å shoppe litt for å passe på at det blir overvekt på veien hjem og kose meg. I løpt av den lille ferien nå skal jeg passe på at jeg får dratt ut med venner, spist på favorittrestaurantene her og kanskje lese litt på de to neste eksamener som kommer før jeg reiser hjem tilbake igjen til Norge.

Hilsen Ida

Manchester
Chinatown i Manchester