Turist i egen by

Kinesisk nyttår i Manchester

Nå har det akkurat vært vinterferie i England
Det har vært utrolig deilig med en liten pause fra skolen. I det siste har jeg vært litt turist i egen by. I Manchester er det veldig mye å finne på. Det fleste museer er gratis og du kan ta metroene i sentrum gratis. Så det er ikke penger det står på. Så for en blakk student er dette ganske bra.

Jeg tok med meg noen venner og besøkte National Football museum
I England er jo fotball en svær greie, for så vidt i Manchester også. I tillegg har jeg funnet nye deler av Manchester. Begynner å kjenne meg igjen nå og finner frem til steder mye lettere. I en såpass stor by som dette er det lett å gå seg vill. Det har også skjedd en del ganger, vi takker for Google maps!

Det har også vært kinesisk nyttår, og siden det er egen Chinatown i Manchester ble det feiret stort. Parader, mange mennesker og lukten av kinesisk mat. Vertsfamilien hadde også kinesisk nyttår som tema for søndagsmiddagen så det ble en sikkerlig kinesisk feiring.   

Nå begynner college å stresse om eksamener 
Påminnelser, nedtellinger og enda mer leksearbeid har blitt et resultat av det. Det er mye skole som skjer nå og man begynner å innse at en faktisk snart er ferdig med enda et skoleår. En snart skal hjem igjen til Norge. Hvor har det blitt av dette året? Tiden har gått så altfor fort. De siste månedene her skal i hvert fall nytes.

Hilsen Ida

Fotballmuseumet i Manchester
Fotball museumet i Manchester