Ellie Goulding, Påske og Camping!

Rugby

Mars har flydd forbi og vi er allerede i April!
Mars har vært en fin måned med mye gøy som har skjedd, jeg har blant annet vært på Ellie Goulding konsert, jeg har spilt min første rugby kamp og jeg har vært på camping!

Ellie Goulding konsert i Birmingham
Jeg startet måneden med å reise på Ellie Goulding konsert i Birmingham noe som var veldig gøy, vi sto veldig nærme scenen og såg hele konserten med bra oversikt over alt som skjedde på scenen. Som oppvarmingsband var det en gruppe fra USA som jeg aldri har hørt om men de var veldig flinke! John Newman var også en oppvarming før Ellie og han var virkelig flink og lagde sikkerlig god steming. Så kom Ellie ut og hele konserten var veldig bra.

Påskeferien
Så kom påskeferien så vertsfamilien og jeg reiste på camping til en veldig fin og liten by. Vertsfamilien har reist til den samme plassen vært år dit vi reiste, så det er på en måte en tradisjon for de å reise dit i påsken. Vi var på camping i fem dager noe som var litt lenge syns jeg, men det var gøy og oppleve en annen påske en det jeg er vant med hjemme  i Norge. 

Noe annet gøy jeg også har gjort er å spilt min første rugby kamp!
Jeg var veldig nervøs før kampen men samtidig veldig giret og spent. Kampen gikk veldig bra og vi spilte bra med tanke på att jeg har aldri spilt eller møtt noen av de jeg skulle spille sammen med. Jeg stortrivest ute på banen og koser meg virkelig når jeg spiller rugby.

-Tuva

 Konsert
Utvekslingsstudent på konsert