God sommer!

rugby

Hei!

Mai og juni fløy forbi og jeg er hjemme igjen i Norge! Følelsen av og sitte på flyet hjem var uvirkelig, det gikk ikke opp for meg att jeg skulle faktisk hjem. Mai var en veldig fin måned der jeg spilte mye rugby som vanlig, var mye sammen med vennene mine, gjorde siste rest som måtte gjørest på skolen og bare koste meg den siste tiden jeg hadde igjen.

Siste innspurt på skolen var hard med mye arbeid som måtte gjøres, eksamen og noen presentasjoner. Siste skoledag var en veldig rar dag med mange følelser, det var veldig rart og ta farvel med alle lærene mine og klassekameratene mine. Jeg fikk et kort med alle sammen der de hadde skrevet en hilsen til meg noe som var veldig koselig.

Juni gikk veldig fort og plutselig satt jeg på flyplassen i Birmingham alene og skulle hjem til alt det jeg er vant med her hjemme. Min siste dag med rugbylaget var veldig bra og det ble en tårevåt avskjed. Men jeg sa ikke hadet til vennene mine, jeg sa vi ses snart igjen! Jeg skal definetivt reise tilbake og besøke alle de herlige menneskene jeg har blitt kjent med.

Når jeg kom hjem til Norge ventet det en stor vennegjeng med blomster og mange klemmer på trappen min. Det gikk ikke helt opp for meg att nå er jeg faktisk hjemme, men nå har jeg funnet meg til rette og har startet sommerferien. Jeg ønsker dere alle en riktig god sommer og masse lykke til de studentene som skal reise dette året! Kos dere og skap mange gode minner. ;)

Hilsen Tuva 

bursdag
hjemkomst