Ønsker alle sammen et godt nyttår!

Tuva med venner i England

Hei igjen!

Nå har vi allerede kommet i Januar og Desember har virkelig flydd forbi!

Min første engelske jul er overstått og den var ganske så annerledes enn det jeg er vant med hjemme i Norge. Julestemningen har ikke vært helt på topp men det var en fin jul like vel, jeg har vært mye sammen med vertsfamilien men vi har ikke gjort så veldig mye spesielt. Jeg har vært en del på rugbyklubben noe som er like koselig vær gang!

Julen startet den 18. desember da vertsfamilien fikk inn juletreet og julepynten var på plass. Jeg har for første gang gått rundt i butikker og spist julemiddagen på en pub den 24.desember. 

Noe som var veldig uvant fra det jeg er vant med hjemme, men det er kun snakk om en jul så det går veldig bra og oppleve noe annet enn det man er vant med.

Selve juledagen her som er den 25, startet klokken syv om morgenen da vi åpnet pakker! Veldig rart men også gøy å åpne om morgenen og ikke på kvelden. Så fikk vi også besøk av noen slektninger som var hos oss en liten stund. Så var det tid for den store julemiddagen som var kalkun! Det var en rolig og avslappende julaften som kun ble tilbring hjemme med vertsfamilien.

Ønsker alle sammen et godt nyttår!

Hilsen Tuva 

Fyrverkeri på nyttårsaften