På topp og på bånn

trening

April har vært en måned med mye gøy som har skjedd men også en del nedturer, i April har jeg vært på konsert med 5 seconds of summer sammen med vertsøsteren min, jeg har spilt min andre rubgy kamp og jeg har tilbringt mye tid sammen med rugbylaget mitt!

Utveksling er virkelig en berg og dal bane, du har dager der alt er på topp og du har dager som er helt på bunnen. Jeg har hatt dager der jeg virkelig ikke ønsker å reise hjem for jeg har det så bra sammen med vennene jeg har fått her både på college og på rugbyen. Jeg har det virkelig så bra sammen med vennene jeg har fått og gruer meg veldig til å reise fra de. Jeg anbefaler virkelig å begynne på en sport om du har tenkt å reise på utveksling! Om det er en sport du holder på med hjemme i Norge eller om du prøver deg på en ny sport er det noe jeg virkelig anbefaler. Du får venner med engang og møter nye mennesker og venner for livet. Jeg har fått vært med på mye gøy som jeg ikke hadde fått vært med på hadde det ikke vært for rugbyen.

Men selvfølgelig har jeg dager der alt jeg tenker på er att jeg skal snart hjem, jeg savner familien min, vennene mine, reglene og friheten jeg har hjemme. Vertsfamilien min og jeg trivest sammen, men jeg  merker det att vi er ganske forskjellige fra hverandre. Vi går kanskje ikke sammen så godt som jeg håpet på og det har gjort att året jeg har her i England har blitt annerledes en det jeg trudde det kom til å bli.

Men tiden jeg har igjen i England skal nytes på best mulig måte og nye gode minner skal bli med meg hjem til Norge.  Jeg setter utrolig stor pris på att jeg har fått muligheten til å reise på utveksling, så tusen takk til mamma og pappa som har gitt meg  lov til denne muligheten!

-Tuva 

Konsert i England
ut på trening