Jeg skal studere Reiseliv på engelsk College!

Flyturen over til England

Hei!

Mitt navn er Tuva og jeg er 16år og jeg reiser på utveksling skoleåret 15/16 til England! Jeg skal studere Reiseliv på engelsk College noe som blir utrolig spennende!

Soft Landing Camp
Før jeg reiste til vertsfamilien min så var jeg på Soft Landing Camp i London, det var veldig gøy og få møte andre studenter som går gjennom de samme som du selv skal. Dagene var fylt opp med mye informasjon, sightseeing, nye venner og mange nye opplevelser.

Jeg har nå vært hos vertsfamilien i to dager og har det veldig bra så langt! Dagen jeg kom til vertsfamilien var lang men den var veldig bra. Alle studentene ble hentet på samme plass for å så bli spredd rundt om i Birmingham. Når jeg kom fram til dit jeg bor fikk jeg beskjed om at vi skulle i bursdag til fetteren til vertssøter. Jeg har aldri møtt noen som var så imøtekommende og hyggelige som de var. Jeg ble tatt veldig godt imot og hadde det veldig koselig.

Så langt har jeg det veldig bra og jeg trives veldig godt i familien, skolen har ikke startet enda så jeg har god tid til å bli godt kjent med vertsfamilien og området.

Jeg har en veldig god følelse på at dette her kommer til å bli et supert år!

Hilsen Tuva 

London eye