Reiseliv på engelsk college

College i England


Hei!

Mitt navn er Tuva og jeg er 16 år og jeg reiser på utveksling skoleåret 15/16 til England! Jeg skal studere Reiseliv på engelsk college noe som blir utrolig spennende!

Livet på College
Livet her i England er ganske bra så langt, jeg har funnet meg til rette i vertsfamilien min og det går veldig bra på skolen. College er veldig annerledes enn det videregående i Norge er, fagene her er vel omtrent de samme som er i Norge men det er jo selvfølgelig noen forskjeller. Den skolen jeg går på her i England er ganske stor med rundt ca. 4.500 elever.  Vi har ikke skoleuniform eller en form for kleskode noe som er ganske greit men samtidig litt dumt. Linjen jeg går på heter Travel and Tourism og jeg går på nivå 2 noe som tilsvarer 2 året i Norge.

Jeg har det veldig bra, har ikke fått meg så veldig mange venner enda men de kommer seg etter vært håper jeg. Jeg har tenkt til å prøve meg på en del sporter her som Rugby, Netball eller Volleyball.  De to siste helgene så har jeg vært på campingtur med familien, noe som har vært både gøy og litt utfordrende.  Har hatt litt hjemlengsel nå de siste dagene men jeg tenker det kommer til å gå over når jeg får meg litt venner her og når jeg får begynne med en sport.

Hilsen Tuva

Park i englandVakker natur i EnglandUglestatue i England