Første skoledag på Colfax

Amerikansk High School

Første skoledag 
Noe jeg har gruet meg til helt siden jeg kom hit til Colfax, det var å starte på skolen. Jeg kjenner ingen! 

Jeg hadde et møtet med skolen i går om timene mine og fikk ordnet alt der. Jeg vet de blir godkjent i Norge nå, eneste er at jeg må ta igjen tysk når jeg kommer til Norge. Jeg byttet en klasse i dag, jeg var skrevet opp på concert choir som viste seg å ikke være helt min greie. Byttet fra Concert Choir til foto dette semesteret og moderne dans neste semester. 

Skolen i seg selv, vel, den digger jeg!
Folkene er kjempe greie og hjelpsomme noe som er veldig positivt! Men High School, det er High School. Bare på en dag har jeg hørt masse rykter om folk (er en "small town"), rykter jeg personlig ikke ville hatt folk si om meg (skal nok være glad det ikke var meg!).

Timene er lange, 90 minutter av hvert fag. Jeg har syv minutter til å komme meg til neste klasse siden man bytter klasserom etter hvilken lærer man har. Lunsj er også senere her enn hva jeg er vant til, lunsjen er ca. kl. 13:00. Men noe jeg liker er at man har de samme fagene hver dag, og bytter ikke før neste semester! 

Kan si mer om fagene og hvordan skolen fungerer senere når jeg har kommet litt bedre inn i ting selv!

Amerikanske skoler
Amerikanske skoler er store, selv om det er få antall elever, hvor rart er ikke det? På Colfax High School har de tre gymsaler! Hva skal dem med det liksom?

Skolene har også ekstremt mange programfag, noe jeg skulle ønske alle skoler i Norge også hadde fordi det er veldig mye gøy! Jeg f.eks. tar P.E soccer og foto dette første semesteret og modern dance neste semester. 

Hilsen Anna

Skole collage USA