Vi har sett så mye, på så få dager!

Glade utvekslingsstudenter på Soft Landing Camp i New York City


New York!
Når jeg sto på flyplassen på lørdag og sa ha det til både mamma og pappa, hadde jeg aldri trodd at når jeg landet i New York, at dette kom til å bli en så fantastisk opplevelse. New York har så mye å by på. Vi har sett så mye, på så få dager!

Det er gått 4 dager, dagene er lange og fantastiske.
Vi har hatt guide gjennom Manhattan, både Upper og Lower, shopping i Times Square og Soho, og vi har også sett China Town!

Jeg og noen andre jenter betalte oss opp på Rockefeller Top of the rock, og utsikten var nydelig. Ingen av oss ville dra ned igjen, men vi måtte dessverre det for å rekke bussen tilbake til hotellet vårt.

I dag er dag nr. 4 her i New York, som betyr shopping. Vi skal på et kjøpesenter i New Jersey mens andre utvekslingsstudenter flyr inn til USA. Her skal det visst være masse outlet butikker, som betyr billigere! Jeg har ikke tenkt til å shoppe så masse, siden jeg har endel i kofferten min allerede, men litt plass er det da vel igjen!

I morgen må jeg si ha det til alle disse fantastiske menneskene, før vi alle drar videre til vertsfamiliene våre. Soft Landing Camp har vært utrolig moro, og det er også et minne for livet!

Mens dere andre utvekslings studenter er i New York, nyt det. Byen er fantastisk og man får se så masse! This is the city that never sleeps.

Hilsen Anna

New York City