God jul alle sammen & Godt nyttår!

Juledekket bord hos vertsfamilien i USA

Christmas morning
Vi våknet alle tidlig og siden vi hadde en liten femåring i huset på besøk ble det veldig mye sprell. Det var moro å bare se på den lille gutten som løp rundt og var kjempe ivrig etter å få åpnet gaver. Vi satte oss i stua hvor treet var og minstemann i huset fikk jobben å dele ut pakker til alle. Tok veldig lang tid må jeg bare legge til, han ble lett distrahert. Gaver var det mange av og minstemann her var så gira som man kan bli.

Julen er annerledes her i statene
Det kan man trygt si, men jeg hadde det gøy. Vi åpnet alle gavene på 2-3 timer før jeg tok å Skypet med familien. Vertsmoren min jobber i dag så vi valgte alle å feire julen en dag tidligere (altså på 24. desember). Ikke at det gjorde noe for min del! Etter jeg hadde pakket opp alt så Skypet jeg med familien min som sagt. De hadde blitt ferdig med å spise julemiddagen og satt nå egentlig bare og ventet på å åpne sine gaver. Det var koselig å få sett alle igjen, selv om det var gjennom en skjerm.

Jeg fikk mye fint denne julen og jeg hadde det kjempe gøy. Julemiddagen vi hadde var også noe nytt for meg, mye likt som Thanksgiving, godt var det! Jeg skal lage et nytt innlegg om hva jeg fikk og sånt. 

Kos dere videre! God jul alle sammen & Godt nyttår! Jeg gleder meg til å feire nyåret med masse fantastiske mennesker!

Hilsen Anna

Jul i USA
herlig pyntet amrikansk juletre