Amerikansk Prom

Utvekslingsstuenter klare for promProm i USA

I helgen var det gamle skolen min sitt prom som sto for tur og jeg hadde det så moro! 
Jeg og venninnene mine brukte hele lørdagen på å stelle hår og sminke hverandre før vi dro ut og spiste på en hyggelig liten restaurant i nabo byen Auburn. Prom var i år på en golfklubb og dekorasjonen var super stilig - var imponert altså!

Jeg møtte mange av mine første venner igjen og hele kvelden ble egentlig brukt på å prate med alle. Jeg savner dem så mye, de bor tross alt en time unna meg så jeg får ikke sett dem så ofte som jeg skulle ønsket. 

Prom var utrolig gøy, til tross for at brannalarmen gikk i løpet av de ti første minuttene og brannmenn kom stormende inn. Alle fikk i alle fall danset i løpet av kvelden så det var jo en positiv ting. Jeg fikk et par nye venner i løpet av kvelden også, og jeg skulle så gjerne ønske jeg møtte dem tidligere!

Colfax, skolen jeg gikk på de første månedene mine her, er en veldig liten skole så prom var både for junior og seniors. På grunn av at skolen er veldig liten så var selvfølgelig prom også veldig lite men vi fikk da vel hatt en vellykket kveld uansett.

Jeg hadde i alle fall en veldig moro kveld og jeg gleder meg veldig til senior ball som er om to uker til for min nåværende skole i USA. 

Hilsen Anna

En gruppe venner klar for prom i USA
Utvekslingsstuenter pyntet til prom i USA