Biltur!

Tre utvekslingsstudenter og utsikt over Rocky Mountains

Biltur!
For ca. to uker siden dro jeg og den nye vertsfamilien min på en ni dagers lang biltur. Vi startet i Reno og fløy til Denver hvor vi møtte vertsfar som hadde kjørt helt fra Canada med vertsmor sin pickup. Vi kjørte så gjennom Rocky Mountains og deretter videre til Utah for å se på Arches som ligger i byen Moab. Arches var virkelig noe helt nydelig å se på! Det føltes som jeg så på et maleri hele veien gjennom Arches National Park. Mens vi var Utah var vi også innom Dead Horse Point State Park og Canyonlands National Park. Da vi hadde vært i Moab i to netter dro vi videre i pickupen for å komme oss til Arizona for å se på Gran Canyon. Gran Canyon var enda bedre enn Arches igjen! Dette var bare helt utrolig, Gran Canyon er bare så stor at det går ikke an å forestille seg! 

Nevada
Turen gikk så videre til Las Vegas, Nevada, etter vi hadde sett Gran Canyon. Det å kjøre inn i Las Vegas på kveldstid var kjempe moro. Jeg kunne ikke la være å stikke hodet mitt opp fra takluken som de gjør i flere filmer, så der satt lille jeg da og bare så utover hele Vegas. Vi ble i Las Vegas i to netter og fant masse moro å gjøre! Las Vegas sover helt seriøst aldri og det var veldig moro å bare se byen.

Route 66
Vi kjørte gjennom masse andre steder også og det var bare moro å se veier for min del! Vi stoppet en stund i en liten by kalt Williams hvor route 66 går gjennom på vei fra Gran Canyon til Las Vegas. Her kunne jeg ikke la vær å kjøpe en del ting fordi det var noe såpass kjent som route 66 så jeg endte opp med t-skjorte og skilt til pappa.

Jeg hadde en helt fantastisk tur og var så heldig å få denne muligheten rett etter at jeg byttet vertsfamilie.

Dette var en fin måte å bli godt kjent med den nye vertsfamilien!

Hilsen Anna

Collage fra route 66 - på vei fra Gran Canyon til Las Vegas.Utsikt over Grand Canyon