Six Flags, Spicy night & Thanksgiving

Six flags i USA

Six Flags, Discovery Kingdom
For ikke alt for lenge siden dro vi inn til Vallejo i California (i nærheten av San Francisco) for å ha en koselig dag i Six Flags. Jeg tror vi valgte feil dag å gå inn på må jeg bare få sagt, fordi vi sto i kø til en av berg og-dal banene i tre timer! Verdt det var det uansett, men vi kjøpte alle sesong kort så vi skal dra flere ganger! Vi var fire utvekslingsstudenter som dro inn sammen med vertsfamilien til en jente fra New Zealand. Vi spiste alle sammen på en pizza restaurant før vi gikk for å kjøpe frozen yoghurt, noe som falt i smak hos oss alle sammen! 

Spicy night
Mye har foregått siden sist jeg blogget. Jeg har vært på heldig å bli venner med seks andre utvekslingsstudenter og vi finner på mye sprell sammen. Amerikanske venner er vanskelig å finne, men jeg har da fått noen av dem også. Uansett, jeg og de andre utvekslingsstudentene ble invitert over til vertsfamilien til venninnen min fra Kina for å ha en såkalt "spicy night". Falt ikke helt i smak hos meg, men jeg har aldri vært den personen til å spise sterk mat. Moro var det uansett! Vi satt til langt på natt og bare hygget oss med hverandres selskap.

Thanksgiving 
Vår Thanksgiving var en del annerledes, ikke at jeg noen gang har feiret det og vet hvordan det skal være, men den var annerledes for vertsfamilien min. Vi inviterte over alle utvekslingsstudentene fra CCI i vårt område og familiene deres. Det var også Amber´s bursdag uken etterpå så vi slo like godt sammen Thanksgiving middag og bursdagen hennes. Vi feiret Thanksgiving på lørdagen før den faktiske Thanksgiving dagen (26 november). Det var masse god mat og jeg kan ta hånden på hjertet å si at jeg nå elsker apple pie! 

Denne dagen var spesiell for alle oss utvekslingsstudenter og jeg elsket det. Jeg har aldri tenkt så mye over alle tingene jeg er takknemlig for, både her i USA og hjemme i Norge. Jeg er takknemlig for vennene jeg har, for de ekte vennene jeg har som faktisk sjekker inn om jeg har det bra. Jeg er takknemlig for mamma og pappa som alltid støtter meg selv om jeg vet at jeg har vært en pest og en plage i 17 år for dem. Jeg er takknemlig for søsknene mine, hver og en av dem og jeg savner dem alle. Jeg er takknemlig for at jeg lever. Jeg er takknemlig for alle onklene og tantene mine, for besteforeldrene mine. Jeg er takknemlig for at jeg er frisk og for at jeg lever. Jeg er takknemlig for at landet jeg bor i er trygt og jeg kan legge meg til å sove uten bekymringer. Jeg er også super takknemlig for den herlige vertsfamilien jeg har fått her i USA nå. De behandler meg så bra og jeg har følt meg som en del av familien siden første gang jeg møtte dem i september. Ord kan nesten ikke beskrive hvor takknemlig jeg er. 

Hilsen Anna

Thanksgiving med utvekslingsstudenteneThanksgiving i USA

Thanksgiving i USA